Robert Kranenborg's burgers van Thrill Grill veroveren nu ook Breda

De premium Thrill Grill burgers van topchef Robert Kranenborg zijn nu ook verkrijgbaar in Breda door middel van een samenwerking met de bekende Bredase lunchroom ‘De Broodtoren’. De premium burgers, fries en milkshakes zijn te bestellen op de bekende bezorg platforms, Uber Eats en Deliveroo, voor home delivery of kunnen in de broodjeszaak worden besteld en direct meegenomen.

 

Training van Robert Kranenborg op locatie
Om Thrill Grill ‘s premium burgers perfect te kunnen bereiden kreeg het team van De Broodtoren eerst een training van Robert Kranenborg persoonlijk. 

Marciano van de Gijp van de Broodtoren
“Wat een unieke ervaring was dit voor ons. De topchef Robert Kranenborg die ons alles uitlegde over de bereiding en waarom hij voor deze specifieke, duurzame, ingrediënten heeft gekozen. We hebben echt de ultieme training gekregen om de premium burgers van Thrill Grill net zo perfect te bereiden als Robert dat zou doen. We zijn er klaar voor en hebben er enorm veel zin in.”

 

Over Thrill Grill 
Thrill Grill is een uniek burgerconcept van topchef Robert Kranenborg en ondernemer Maarten van den Biggelaar, ontstaan uit hun verlangen om de beste burger van Nederland te willen verkopen. De formule onderscheidt zich door premium burgers gemaakt van duurzame ingrediënten van hoge kwaliteit, door Robert Kranenborg persoonlijk geselecteerd of ontwikkeld. Op dit moment zijn er twee Thrill Grill restaurants in Amsterdam, een in Haarlem en vijf Thrill Grill To Go partners. Sinds eind vorig jaar heeft Thrill Grill een nieuwe bezorg formule geïntroduceerd: Thrill Grill To Go.

Thrill Grill To Go
Een nieuw food delivery concept dat de premium burgers van de keten landelijk op de kaart zet en horecaondernemers in deze moeilijke tijd de kans biedt hun omzet te verhogen. Een nieuwe partners kan, zonder investering, eenvoudig meer omzet generen met de verkoop van de premium burger menu’s. Thrill grill regelt de aansluiting en communicatie op de bezorgplatforms, de marketing, de samenstelling van de menu’s en de levering van de ingrediënten inclusief Thrill Grill branded verpakking.