Salon Bijdehand & BIJDEHANDJE Kids & Goodies

Sinds enkele maanden is Salon bijdehand te vinden aan de St. Annastraat 11 in Breda op de plek waar ‘’West’’ zich bevond. De salon opende in 2013 haar deuren aan het van Coothplein maar verhuisde afgelopen jaar naar de charmante St. Annastraat.   12 november jl. hebben eigenaren Yves de Morree & Simone Verbiest een nieuwe zaak op nummer 13A geopend en is het winkelpand omgetoverd tot een kinderwinkel genaamd;
Kids & Goodies BIJDEHANDJE.

Bij BIJDEHANDJE kan je terecht voor allerlei kinderkleding en speelgoed voor kinderen vanaf 0 jaar. Kleding is o.a. van het eigen label 'BIJDEHANDJE’. Het idee om een kinderwinkel te openen is begonnen vanuit de Salon en Simone haar werk in het onderwijs. Het duurde daarom niet lang voordat de ambitieuze ondernemers het concept van Salon Bijdehand uitbreidde met een concept gericht op kinderen.

Naast kinderkleding en speelgoed kan je in de winkel ook terecht voor het huren van een plank of kast om zo je eigen producten aan te bieden. De prijzen beginnen vanaf €22,50 per plank (1meter) Of per fruitkist. Voor uitgebreidere opties en meer informatie omtrent het huren kunt u altijd terecht bij Yves & Simone. Met het brandstore concept willen ze bij BIJDEHANDJE niet alleen kinderen, maar ook vaders, moeders, opa’s en oma’s tevreden zien wanneer zij zelf ook van iets moois/leuks kunnen worden voorzien.

5 December jl. is Salon bijdehand de trotse Award winnaar geworden van ‘’Top Rated Salon 2016’’, in de categorie ‘’Handverzorging’’. Uit ruim 10.000 salons gericht op uiterlijke verzorging in Nederland en België is Salon bijdehand, op basis van klanten reviews  en de enorme hoeveel stemmen die in november zijn uitgebracht, de uiteindelijke trotse winnaar in haar categorie.

Maak nog snel een afspraak voor de feestdagen.

In de salon zijn twee behandel cabines gerealiseerd en twee manicure tafels.  Simone & Jacolienne zien gasten graag met een glimlach vertrekken en doen er dan ook alles aan om dit te verwezenlijken onder het genot van een kopje koffie of thee een glaasje fris of een lekker borreltje. Onze salon biedt voor zowel man als vrouw o.a. de volgende behandelingen aan: waxing, massages, wimperextensions, visagie, manicure, pedicure en schoonheidsverzorging. 

Sinds Zaterdag 12 november 2016 is Kids & Goodies, BIJDEHANDJE geopend. Yves, Jacolienne & Simone zien u graag tegemoet in een van de winkels.

Salon BIJDEHAND en Kids & Goodies, BIJDEHANDJE wensen u hele fijne feestdagen en een geweldig nieuwjaar

Kids & Goodies, BIJDEHANDJE
Salon bijdehand

St. Annastraat 11/13a
4811 XK Breda
076-5620352 / 06-13083783
www.bijdehandjebreda.nl
www.salonbijdehand.nl
info@salonbijdehand.nl