Breda Barst luidt noodklok

We vallen maar direct met de deur in huis; de toekomst van Breda Barst is onzeker. Om ook in 2023 weer een festival te kunnen organiseren hebben ze startkapitaal nodig en daarom luiden ze vanaf morgen de noodklok.

Na twee festivalloze zomers was het dit jaar de hele zomer prachtig festivalweer, op één weekend na. Door het drijfnatte weer tijdens onze jubileumeditie bleven veel bezoekers weg, waardoor de omzet ontzettend tegenviel. In combinatie met de huidige inflatie en veranderende markt zorgt dit voor een grote uitdaging voor toekomstige edities.

Breda Barst heeft startkapitaal nodig

Het organiseren van een gratis toegankelijk festival als Breda Barst wordt steeds lastiger. Toch willen ze hun daarvoor in blijven zetten, zodat iedereen, jong en oud, arm en rijk, kan blijven genieten van hun mooie festival. Door de tegenvallers van afgelopen editie is hun financiële reserve op en dus hebben ze een startkapitaal nodig van € 100.000. Dit bedrag is nodig om bijvoorbeeld bands en leveranciers aan te kunnen betalen. Vanaf morgen gaan ze de noodklok luiden. Ze zoeken actief de media op, maar vragen ook hun bezoekers om hulp.

Bekijk de mogelijkheden om Breda Barst te helpen
Ben je alvast benieuwd welke mogelijkheden er op dit moment zijn om te steunen? Bekijk dan eens de website: www.bredabarst.nl. De komende periode zullen hier diverse acties bij komen.

Als bedrijf geïnteresseerd om met Breda Barst samen te werken? Bekijk dan hun vernieuwde sponsorbrochure.