Breepark organiseert samen met Ingenhousz een culinaire benefietavond Sterren voor Parkinson

Breepark en Ingenhousz slaan de handen ineen en organiseren een benefietavond, Sterren voor Parkinson, ten gunste van ParkinsonNL. De organisatie in Nederland die met wetenschappelijk onderzoek, innovatie en voorlichting de ziekte van Parkinson wil stoppen. Met Breepark en Ingenhousz aan het roer staat de avond in het teken van smaaksensatie, entertainment, beleving en het ondersteunen van het goede doel. Parkinson, de snelst groeiende neurologische ziekte van dit moment, is niet geheel uit de lucht komen vallen.

Jos van Stiphout, chef-kok en een goede vriend van Gerwin Sleutjes, creatief directeur Ingenhousz, heeft de ziekte van Parkinson. Een verschrikkelijke ziekte aan de hersenen met uiteenlopende verschijnselen. Inmiddels heeft Jos noodgedwongen zijn restaurant gesloten, want de ziekte kreeg de overhand. Gerwin Sleutjes, is dan ook zeer stellig. “Pas op het moment dat je een ziekte van dichtbij meemaakt denk je na over het leven en sta je stil bij dingen die je vanzelfsprekend vindt. Verschrikkelijk dat er eerst zo’n eyeopener voor nodig is. Ik wil meer doen voor mijn vriend en ik wil tegelijkertijd ook mijn steen bijdragen richting de stichting achter Parkinson, namelijk ParkinsonNL. Uiteraard op mijn eigen manier met een culinaire stempel”. Henry Martens, directeur Breepark, schoof als eerste gesprekspartner aan. “Dit raakte mijn hart en dan laat ik niet meer los”. De benefietavond zal daarom in zijn evenementenhal plaatsvinden.

De naam Sterren voor Parkinson is o.a. gebaseerd op de sterrenkoks die de lat tijdens de benefietavond hoog leggen met een culinaire belevenis. De sterrenchefs, aangesloten bij de Alliance Gastronomique, die zich inmiddels aangesloten hebben bij de benefietavond zijn Sander Spruijt, Gerard Wollerich, Dennis Middeldorp, Edwin Kats en Jermain de Rozario. Een sterrenniveau aan smaaksensatie.

Vrijdagavond 10 december 2021 staat in het teken van livemuziek, entertainment en smaaksensatie. Reserveren gaat per tafel van 10 personen en staat voor €5000 voor je gereed.

Ga voor meer informatie naar sterrenvoorparkinson.nl of bel 076-230 30 30