Grote opening van de nieuwe DJ Experience ONSTAGE!

Op donderdag 29 september zal de grote opening van ONSTAGE plaatsvinden, wij zijn alvast binnen gaan kijken bij deze nieuwe DJ experience in het centrum van Breda! ONSTAGE is de allereerste bezoekersattractie waar jij samen met je vrienden voor een uur gaat meemaken hoe het is om een wereldberoemde DJ te zijn.

ONSTAGE is een experience met een aantal belevingsruimtes, je start je route bij de ingang van een club en loopt hierna door verschillende ruimtes. De decors en interactieve licht-, en geluidsinstallaties geven je het gevoel dat je in een echte club bent. Hier kruip je voor een uur in de huid van een DJ. Een virtuele tourmanager en de persoonsbeveiliger nemen je mee in het verhaal van de experience.

Er zijn 7 interactieve ruimtes waar je doorheen loopt. Van een fotoshoot tot muziekstudio, telkens wordt je verrast. Je gaat zelf aan de slag met het maken van een dancetrack, persfoto's, eigen graphics en special effects, tot dit samenkomt in jouw eigen digitale show. In mixed reality maken we mee hoe het is om op de mainstage te staan! Je gaat naar huis met unieke foto's voor je tijdlijn, een muzieknummer en een eigen aftermovie! 

In 1 uur hebben wij alles geleerd over de waanzinnige wereld van Dance festivals en ervaren hoe het is om een #1 DJ te zijn. Je mag een eigen artiestennaam bedenken, een zelfgemaakte hit produceren, je schiet toffe persfoto's en bereid je je voor op een virtueel optreden! Als laatste hebben we nog een eigen poster uitgeprint! 

ONSTAGE is te vinden aan de Ginnekenstraat 88a in Breda. Check de website voor tickets en meer info!