Grote verbouwing Van Lange Mode Breda aan de Wilhelminastraat

Van Lange Mode,  al 32 jaar gevestigd aan de Wilhelminastraat 5 in Breda, ondergaat momenteel een grote verbouwing. De winkel wordt een stuk groter en krijgt een volledig nieuw interieur.  In juni is er een feestelijk openingsweekend gepland. Wij werden uitgenodigd om alvast een kijkje te komen nemen.  

Van Lange Mode krijgt een veel ruimere opzet doordat er onder andere een aanbouw aan de achterkant van het huidige pand is geplaatst. Ook wordt de indeling aangepast; zo wordt bijvoorbeeld de grote balie voor de ramen verplaatst om meer lichtinval te creëren. Daarnaast hebben ze het naastgelegen pand aangehuurd als magazijn en kantoor. De gevel uit 1892 wordt volledig opgeknapt en samen met de nieuwe luifels zal dit een prachtig aanzicht worden.


Van Lange Mode gaat ook de damescollectie uitbreiden. Doordat er meer ruimte in de nieuwe winkel is, komen er ook nieuwe merken bij, zoals DANTE6. De herenmode zal echter nog steeds de boventoon voeren in de zaak. Op de begane grond vind je straks alle vrijetijdskleding en op de eerste etage alle kostuums en colberts.


Nieuwe generatie

Op de raamstickers staat groot "The Next Generation". Dit verwijst niet alleen naar de verbouwing, maar ook naar de nieuwe generatie Van Lange die nu in de winkel werkt. Evelien en Martijn, de kinderen van de huidige eigenaren, Teun en Annelies van Lange, werken fulltime in het bedrijf en willen op termijn de winkel overnemen van hun vader. Ze vormen dan de vijfde generatie binnen de modefamilie. 


Feestelijk openingsweekend
Het belooft een gezellig openingsweekend te worden op 8 en 9 juni. Bezoekers worden getrakteerd met heerlijke hapjes en drankjes, terwijl een DJ zorgt voor de perfecte sfeer. Tijdens dit feestelijke evenement zullen diverse merken schitteren met hun pop-up shops, en voor de wijnliefhebbers worden er zelfs een wijproeverij georganiseerd. Iedereen is dit weekend van harte welkom om samen met Van Lange Mode de opening te vieren. 


Tijdelijke adres
Tot die tijd heeft Van Lange Mode 150 meter verderop in de straat een tijdelijke winkel waar hun volledige collectie is te vinden. Van Lange Mode is nu gevestigd op het tijdelijke adres:
Wilhelminastraat 46, of neem een kijkje in de webshop www.vanlange-mode.nl.Volg de ontwikkelingen van de verbouwing op Facebook en Instagram