Nerdish, super fresh delivery and takeaway

Het is eindelijk zover… Vandaag opent Nerdish haar deuren! Een nieuw delivery en takeaway concept met een ruime keuze uit al jouw favoriete cuisines. Geen eindeloze discussies meer met vrienden of familie over wie wat wilt eten, want bij Nerdish kan iedereen zijn eigen keuze maken. Eén bestelling, meerdere cuisines en maar één keer bezorgkosten! Benieuwd? Lees snel verder over dit nieuw concept! 

In plaats van bij meerdere restaurants te moeten bestellen om het iedereen naar zijn zin te maken, kunnen klanten één Nerdish-bestelling plaatsen. Nerdish biedt een uitgebreid menu aan bestaande uit gerechten uit diverse cuisines. Dit menu is gebaseerd op het bestelgedrag van mensen uit verschillende steden in Nederland waardoor Nerdish inspeelt op jouw favorieten! Ideaal als de één pasta wil, terwijl de ander meer zin heeft in een burrito of een goedgevulde curry. Bij Nerdish wordt de bestelling in één keer bezorgd, waardoor er dus ook maar één keer bezorgkosten betaald hoeven worden. Ideaal toch?! 

Vandaag opent Nerdish haar deuren op het prachtige station van Breda. Vanaf deze toffe locatie gaan ze bestellingen bezorgen maar je kunt ook altijd op locatie afhalen. De eerste periode starten ze met een menu bestaande uit 8 categorieën en 19 dagverse gerechten uit verschillende wereldkeukens waaruit je kunt kiezen. 

Ben jij al enthousiast en wil je met je vrienden een maaltijd bestellen óf wil je meer weten over Nerdish? Bekijk de website en volg ze op Facebook en Instagram.

En... je bent nog niet klaar met lezen, want er is nog een verrassing! De eerste 250 klanten die een bestelling plaatsen krijgen GRATIS een hele toffe exclusieve Nerdish canvas tas, dus zorg dat je er er snel bij bent. Je weet wat ze zeggen over een early bird... 

Tot snel bij Nerdish!