Nieuwe collectie bij Berba Store Breda

Zijn jullie al bekend met Berba Store? Deze prachtige winkel is gevestigd aan de Ginnekenweg 37. Ze verkopen hier prachtige tassen en accessoires én hebben weer nieuwe tassen in hun collectie. Nieuwsgierig? Lees gauw verder! 


Een van Berba’s nieuwe toppers is de Barbarossa femme collectie, een aanvulling op de huidige Barbarossa collectie. Eenvoud en een stoere touch maken de vrouw ;). Deze collectie bestaat uit een portemonnee, twee cross-over tassen en twee schoudertassen en zijn verkrijgbaar in de kleur coffee, navy en military green. 

Daarnaast zijn zij erg trots op hun nieuwe “croco” collectie: Laguna! Deze collectie is maar liefst in 5 varianten beschikbaar en daarom zit er altijd wel iets voor jou bij. Een opvallende toevoeging is hun Laguna laptoptas met ruimte voor een 15 inch laptop, die enorm stevig is en tegen een stootje kan. Mooi én beschermend: wat wil je nog meer? 

Een andere toevoeging aan het huidige Berba assortiment is Berba’s Chamonix handtas. Deze tas is terug van weggeweest en valt nu alweer enorm in de smaak bij alle klanten. Door het generfde leer en het typische cognac handvat van deze collectie is het pas écht Berba. Hoe prachtig is deze krijtwitte handtas op de foto? 

Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie? Zij hebben deze tassen (en nog veel meer modellen en gave kleuren) op voorraad in hun winkel aan de Ginnekenweg 37 te Breda. In de tussentijd kun je alle nieuwe modellen zien op Instagram (@Berba.store) of op Facebook (Berba Store). Zien ze je snel in de Berba Store? Tot dan!