Puur-Krul opent haar deuren in Prinsenbeek!

De gespecialiseerde krullenkapster Henriette is eigenaresse van de kapsalon Puur-Krul. Door het volgen van veel cursussen en workshops blijft ze altijd up-to-date en heeft ze de beste tactiek om jouw krullen te laten shinen. Weet jij niet meer wat je met jouw krullen aan moet? Lees dan verder en neem een kijkje in Prinsenbeek!


Henriette opende per 1 september de deuren van haar Kapsalon Puur-Krul aan de Vianendreef 93 in Prinsenbeek. Bij Puur-Krul werken ze volgens de Curly Girl-methode. Deze methode is bedacht door de kapster Lorraine Massay. Met de CG-methode gebruiken ze vegan en vriendelijke producten die je haar niet beschadigen. Het draait bij deze methode puur om hoe je je haar behandeld voor, tijdens en na het knippen.

Henriette zit al ruim dertig jaar in het kappersvak. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd in het binnen- en buitenland waar ze veel technieken heeft geleerd om nog meer uit jullie krullen te halen. Henriette vindt het fijn dat ze na deze cursussen nog beter de nadruk kunt leggen op de belangrijke details die uiteindelijk de klanten tevreden maken. Er zit een groot verschil tussen een gewone knipbehandeling en een krullenknipbehandeling. De nabehandeling en het thuisadvies maakt de ervaring compleet en dat is het doel van Henriette! De cursussen die Henriette heeft gevolgd zoals Curls control, Xara romy en de krullentemmer zijn methodes die iedere krul de beste en juiste aandacht geeft die dat haar nodig heeft. Door deze methodes toe te passen weet Henriette precies wat goed is voor dat type haar. 

kan ik het beter nat of droog knippen?

Krullen zijn hip, maar niet iedereen heeft krullen en daar heeft Henriette een oplossing voor! Ze heeft zich gespecialiseerd in het permanenten van je haar en maakt het allemaal mogelijk bij Puur-krul. Van Beach-waves tot prachtige spiraal krullen, Henriette kan het allemaal! Om te zorgen dat je haar mooi en gezond blijft word je haar geknipt volgens de kniptechniek en krijg je een nabehandeling volgens de CG-methode, die je vervolgens thuis verder kunt starten om de perfecte krullen te behouden.

Wil je een gewone knip- en kleurbehandeling? Bij Puur-Krul werken ze met vriendelijke verfproducten, ze bevatten geen PPD en zijn 100% vegan. Of te wel, ze werken met producten die onschadelijk zijn voor je haar. De verfproducten geven een optimale grijsdekking en een kleurresultaat waar iedereen tevreden over is. 

Als jij benieuwd bent of de CG-methode wat voor jou is, kijkt Henriette graag naar jouw haareigenschappen en geeft het goede advies om tot een mooi coupe te komen. Ze heeft enorm veel zin om alle krullenliefhebbers te verwelkomen en veel krullen weer tot leven te brengen.
Kan jij niet wachten? Maak nu een afspraak 06-16348485!