Clubsandwiches opent aan de Lange Brugstraat in Breda!

Sandwichlovers opgelet! Verse sapjes, overheerlijke broodjes en frisse salades, wie wil dat nou niet? Bij Clubsandwiches Breda ben je hiervoor aan het perfecte adres. De zaak opent in november haar deuren aan de Lange Brugstraat in Breda. Wil je meer weten over wat deze zaak te bieden heeft? Lees dan snel verder!

LIFE IS LIKE A SANDWICH, YOU HAVE TO FILL IT WITH THE BEST INGREDIENTS!

Clubsandwiches is van origine een foodcatering en is in een korte periode enorm hip geworden, dit betekend dat het tijd is voor een plekje in het centrum! Deze zaak verkoopt verschillende verse broodjes met onder andere rosbief, vis en pesto, frisse salades met geitenkaas, carpaccio en gerookte zalm en zelfs wat overheerlijke zoetigheden om jouw ervaring helemaal compleet te maken. Deze zaak heeft voor ieder wat wils! Ook met allergenen ben je hier aan het juiste adres met veel verschillende opties. 

Loopt het water bij jou ook in de mond na het lezen van dit artikel? Wij kunnen ook niet wachten tot deze zaak in het centrum van Breda zit! Bestel via de site of ga binnenkort gezellig langs in de nieuwe zaak.