SUPERMarché Hoezee in Breda

Op 9 en 10 oktober organiseert Marché Hoezee een vrolijkmakende pop-up SUPERMarché Hoezee. De stadsgalerij van Breda aan de Oude Vest wordt omgetoverd tot de leukste creatieve supermarkt in de wijde omtrek. De makers en vinders uit Breda en omgeving presenteren een kleurpalet dat nog prachtiger is dan de herfstbladeren aan de bomen. De SUPERMarché is zaterdag en zondag geopend van 11.00-17.00 uur. 


Deze winkel-editie kent vrolijk gevulde ‘schappen’, fijne aanbiedingen en veel fraais om je aan te vergapen. Een beetje zoals in die Franse supermarkten waar je lekker kunt slenteren langs allerlei heerlijks en waar je niet kan wachten om het zelf te gaan proeven. Want wat is er nou leuker dan iets moois kopen bij iemand die dat zelf gemaakt, gevonden of geïmporteerd heeft? Laat je verrassen door lokaal geproduceerde producten, mooie prints, leuke kaartjes, zelfgemaakte sieraden, handgedraaid keramiek, zorgvuldig uitgezochte vintage kleding en huisraad, duurzame zaken en ontmoet de creatieve talenten. 

Op dit creatieve alternatief van de gebruikelijke buitenmarkt, kun je je binnen warmen aan de mooie verhalen achter de producten, koop je lokaal en ga je even helemaal op in inspiratie en creatie. 

Om te zien wie je op deze marktdagen allemaal kunt verwachten volg je Marché Hoezee op https://www.marchehoezee.nl, Facebook en Instagram.