Dj Tiësto terug op het podium bij Breda Live!

DJ Tiësto staat na 10 jaar eindelijk weer op het podium bij Breda Live. Dit is één van de leukste festivals van Breda met geweldige artiesten. Breda Live heeft maandag de eerste namen van de line-up bekend gemaakt en wij zijn al enthousiast. Weten wanneer Tiësto weer in Breda optreedt? Lees snel verder!

Breda live heeft het beste live muziek uit Brabant, waar je kunt genieten van een grandioze line up, Brabants sfeertje, lekker eten en twee dagen feest! Het is een festival wat alleen in Brabant kan, superleuk met je vrienden, familie of als bedrijfsuitje. Breda live heeft in 2020 de editie op het Chasséveld moeten annuleren vanwege het coronavirus. Vorig jaar hadden ze een alternatief verzonnen, namelijk het live muziekevenement: Bij Ons in Breda. Dit jaar is het ouderwetse Breda Live festival terug op het Chasséveld om er een onvergetelijk weekend van te maken. 

Je kunt niet één maar twee dagen genieten van Breda Live. Heel het Chasséveld staat 8 en 9 juli op zijn kop. Breda Live brengt vrienden samen en laat je genieten van de beste acts van Nederlandse bodem. De Bredase DJ Tiësto staat na precies 10 jaar weer als afsluitende act op Breda Live. De bekendste Nederlandse DJ zal de vrijdagavond een twee uur durend optreden op het Chasséveld geven. DJ Tiësto stond in 2009 voor het eerst achter de draaitafel op de eerste editie van Breda Live en het publiek ging compleet uit zijn dak. 

Tijs Verwest is opgegroeid in Breda en al op jonge leeftijd gaan draaien op studentenfeesten en drive- in shows. Vanaf zijn 19e draaide hij drie avonden in de week in diverse discotheken in Breda. Inmiddels is Tiësto meerdere keren verkozen tot beste DJ van de wereld, maar Breda houdt altijd een bijzonder plekje in zijn hart.

Komende week wordt de rest van de line-up van Breda Live bekend gemaakt en op 29 januari start de kaartverkoop. Kun jij ook niet wachten om te genieten van elkaar en Tiësto? Hou hier de kaartverkoop in de gaten en wie weet zien wij jou deze zomer daar!