Het is Nationale Secretaressedag! Wat geef jij?

Donderdag 20 april is het Nationale Secretaressedag! Dat betekent dat alle secretaresses in het zonnetje gezet mogen worden. Het is dé dag om even stil te staan bij de belangrijke toegevoegde waarde en de inzet die hij/zij altijd toont in het bedrijf. Hoe geef je nu blijk van waardering? En wat is een goed cadeau? Lees hier: 5x cadeaus voor Secretaressedag!

1. BOSJE BLOEMEN

Waar worden mensen (en vooral vrouwen) blij van? Bloemen natuurlijk! Waar kun jij terecht voor dat mooie boeketje om tijdens deze Secretaressedag punten te scoren voor je collega, werknemer, vriendin of vrouw?

Fleurrijk Bloemist 
Deze bloemist in De Burcht in Breda heeft dagelijks verse bloemen die je per stuk of in een boeket kunt krijgen. Daarnaast zijn er diverse cadeauartikelen te koop. 

FLOWER POWER!

The yellow island bloemist 
Deze relatief nieuwe zaak (opgericht in 2015) verkoopt creatieve, ontspannen, vrolijke en een tikkeltje eigenwijze bloemenkunst. De bloemist aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda heeft een eigen specifieke stijl.

2. FLESJE WIJN 

Een mooie fles wijn als geschenk doet het altijd goed! Je kunt ze halen bij een van de onderstaande adressen. 

Anna's wijnhuisje 
Naast de bijzondere Georgische wijnen die hier verkocht worden, vind je er ook Georgische kunst en andere cadeauartikelen. Anna's wijnhuisje bevind zich in de Reigerstraat in Breda. 

Wijnkoperij Henri Bloem 
Voor echte kwaliteitswijnen valt er genoeg te kiezen aan de Ginnekenweg bij Henri bloem. 

Plaisir du vin Breda
Deze wijnwinkel aan de Ginnekenmarkt is een goede plek om je te laten adviseren over een passend cadeau. 

3. KOFFIE/THEE CADEAU 

Vertear Breda
In de Tolburgstraat zit Vertear Breda gevestigd, waar je de leukste cadeaupakketten kunt vinden met thee- en koffie, accessoires, porselein, ambachtelijke chocolade en andere geschenken. 

De Compagnie
In de Torenstraat zijn bij de Compagnie producten uit de hele wereld te verkrijgen op het gebied van koffie, thee en accesoires. 

4. Zoetigheid

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een cadeau te geven waar je zelf ook een beetje van kan meegenieten. De lekkerste taarten en cake haal je bij:

Patisserie Joep
Ga je voor een taart of chocolade? Dan kijk je bij Patisserie Joep in de Koninginnestraat. 

A Cup of Cake 
In deze zoete cupcake boetiek in de Sint Janstraat is er heel veel keuze uit cupcakes, brownies, muffins in allerlei smaken.

5. LEESVOER

Verras jouw secretaresse met een mooi boek van: 

Grand Theatre boekhandel 
Deze boekhandel aan het Van Coothplein staat vol met boeken, waardoor je altijd wel een geschikt exemplaar vindt.  

Libris boekhandel buitelaar 
Aan de Grote Markt kun je naast boeken ook terecht voor wenskaarten of tijdschriften.