Shop de mooiste sieraden nu ook online via de webshop van Jeroen van der Put

Bestel nu eenvoudig de mooiste sieraden van juwelier en goudsmid Jeroen van der Put online! Op je gemak thuis winkelen, rondneuzen tussen de prachtige producten en met één klik op de knop een bestelling plaatsen, het kan sinds kort via de webshop van Jeroen van der Put. 

De warme ambiance van de winkel aan de Haagsemarkt 31 in Breda maakt sieraden bekijken en passen een ware belevenis, maar voor wie liever online shopt is er onlangs een webshop geopend. Dagelijks worden nieuwe producten toegevoegd, staat het gewenste artikel er nog niet bij? Neem dan even contact op met Jeroen of zijn vrouw Jolanda. 

Om het thuiswinkelen nóg makkelijker en veiliger te maken zijn diverse betaalmethoden toegevoegd zoals iDeal, diverse creditcards, Paypal, VVV kaarten en zelf Bitcoin. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om online cadeaubonnen te bestellen. 


In de winkel van Jeroen van der Put kun je terecht voor persoonlijk advies, Jeroen en Jolanda helpen je graag bij het vinden van zilveren of gouden sieraden die bij je passen en die je na jaren nog met plezier zult dragen. Ook voor sieraden reparatie, restyling van oude dierbare sieraden en het ontwerpen van nieuwe sieraden kun je bij deze ambachtsman terecht. Je kunt Jeroen werkelijk alles vragen, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

De webshop vind je hier