Shopaholics opgelet: FOLC Studio opent haar deuren

Houd je agenda vrij op zaterdag 17 oktober 2020 want FOLC Studio opent haar winkeldeuren. Na een succesvolle garage sale in de Houtmarkt komt FOLC terug.

Was jij ook zo enthousiast over de garage sale? Heb je nog een jurk nodig voor je date night of wil je je kast nog bijvullen met de nieuwste herfst items? Goed nieuws! Vanaf 17 oktober kun jij niet alleen je favoriete items van FOLC online shoppen, maar ben je ook van harte welkom in de nieuwe winkel in de Houtmarkt te Breda.

FOLC Studio, een webshop met Bredase roots, heeft al meerdere keren een tijdelijke winkel geopend. Een pop-up store en verschillende garage sales waren een groot succes. Tijd om na te denken over een permanente winkel. Deze droom komt uit en de winkel vestigt zich in hetzelfde pand als de voormalige garage sale in de Houtmarkt.

FOLC verkoopt onder andere Pieces, Jacqueline de Young en boetiek labels. FOLC is hip, minimalistisch en echt. Niet perfect, maar wel écht mooi.

Van maandag t/m zondag staat FOLC voor je klaar in de winkel om je blij te maken met een nieuwe outfit. Geen tijd om naar de winkel te komen? Niet getreurd, ook de website staat vol met leuke items.