Silent Muziekbingo Tropical Party op de Havermarkt in Breda

Zet je beste zonnebril op, haal je tropische outfit uit de kast en maak je klaar voor het meest spetterende evenement van de zomer! De Silent Muziekbingo is terug en deze keer vieren ze een TROPICAL PARTY op 19 juli op de Havermarkt in Breda. 


Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in een exotische en feestelijke sfeer? De Tropical party van de Silent Muziekbingo wordt een onvergetelijk feestje dat je niet wilt missen! Met je koptelefoon op luister je naar de meest zonnige deuntjes, terwijl je zoekt naar de bijbehorende nummers op je bingokaart. Dansende mensen, de leukste challenges, Antonia In The Building en een zwoele zomerbries die door je haren waait, terwijl je jouw weg naar de overwinning bingoot. Het wordt een avond vol muzikale verrassingen, geweldige prijzen en onvergetelijke momenten met vrienden en medemuziekliefhebbers.


De vorige twee edities van De Silent Muziekbingo op de Havermarkt waren volledig uitverkocht. Dus, trommel je vrienden op, stof je favoriete zomeroutfit af en verzeker jezelf van een plekje op de Havermarkt in Breda op 19 juli.
Voor meer informatie en het kopen van kaarten klik hier.