Smaak Rijen in een nieuw jasje

Smaak is al acht jaar een begrip en zeer geliefd in Rijen. Ondanks het feit dat Smaak altijd goed gedraaid heeft, zag de zaak er niet meer uit zoals de eigenaresse het voor ogen had en was het naar eigen zeggen niet meer bij tijds. Daar is nu verandering in gebracht. Wij namen een kijkje bij Smaak en keken onze ogen uit. 

EEN MODERNE, INDUSTRIËLE EN RUSTGEVENDE UITSTRALING

Na ideeën en inspiratie opgedaan te hebben in andere steden, zijn de eigenaren tot een mooi ontwerp voor de zaak gekomen, alles is nu helemaal zoals zij het voor ogen hadden. Toen de kans er was om ook het aangrenzende pand bij de zaak te betrekken, is de muur doorgebroken en zodoende de verbouwing in volle gang gezet.

Waar de kleuren zwart en paars voorheen overheersten, is er nu gekozen voor een moderne, industriële en rustgevende inrichting met aardse kleuren. 

Drie verschillende sferen in Één ruImte

De ruimte was voorheen erg rumoerig, daarom zijn de plafonds verhoogt. Het geluid wordt nu verdeelt over de ruimte, dit creëert nu een hoop rust. Daarnaast is er gekozen om het pand onder te verdelen in drie delen. Zo zijn er drie verschillende sferen. Voor ieder wat wils dus! Neem jij plaats in Lokaal 1, Lokaal 2 óf de Kas? Binnenkort kun je bij je reservering ook je voorkeur hiervoor uitspreken. 

Ook heeft Smaak een hele nieuwe draai gegeven aan de menukaart. Naast de 'algemene' lunchgerechten richt Smaak zich nu ook op de borrel. We komen 'Smaak Bites' op de kaart tegen. De Smaak Bites zijn de gehele dag te bestellen, maar tussen 14:00-17:00 'onbeperkt' voor €15,00 per persoon (exclusief drank).De ingrediënten welke in de keuken gebruikt worden, worden vers geleverd door lokale leveranciers. Denk hierbij aan vers brood van de lokale bakker en verse aardbeien van de groenteboer.

Smaak merkt dat veel mensen, waaronder zijzelf, voor concepten als deze vaak afreizen naar nabijgelegen steden als Breda of Tilburg. Dat is nu niet meer nodig. De bewoners van Rijen en omstreken kunnen nu lekker dichtbij huis terecht voor een lekkere kop koffie, een biertje, wijntje én niet te vergeten een heerlijke lunch of de bites.

Ben jij benieuwd geworden naar de make-over van Smaak? Reserveer dan snel jouw tafeltje via 0161 22 68 37