Mr. Moos is er klaar voor!

In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan de transformatie van restaurant Dickens & Jones naar Mr. Moos. Mr. Moos opende afgelopen vrijdag 13 maart, maar moest helaas zondag alweer tijdelijk zijn deuren sluiten, net als alle andere horeca. Zodra het weer kan, heeft Breda een prachtige nieuwe hotspot om van te genieten!

Foto's: RIJK IN BEELD

if nothing ever changed there'd be no butterflies

Vijf jaar geleden hebben Jeff Vink en Kim Evertse, ook wel bekend van Bobbi's Bar en Club76, het stokje bij Dickens & Jones overgenomen van Jack en Marja Vink. Na 25 jaar Dickens & Jones was het tijd om het roer om te gooien. Met een een compleet nieuwe uitstraling, een splinternieuwe kaart en een centraal gelegen bar waar heerlijk geborreld kan worden, staat Mr. Moos zodra het weer kan voor jullie klaar.

In een paar weken tijd onderging het restaurant een totale metamorfose. Denk bij Mr. Moos aan speakeasy en the gentlemens club met een fris sausje van een Franse Bistro. Mr. Moos houdt van echte classics. Aan de gezellige cocktailbar kunnen we genieten van een speciaal geselecteerde cocktailkaart. En ook op de lunch en diner kaart zijn the good old classics weer terug te vinden. Dat is Mr. Moos. 

Mr. Moos houdt ook wel van een feestje. Met de verschillende ruimtes waarover ze beschikken heeft Mr. Moos alles in huis om aan de verwachtingen te kunnen voldoen. Of het nu gaat om een familiereünie, een vergadering, een besloten diner, een uitgebreide high-tea of een bruiloft, Mr. Moos denkt graag met je mee!