Bootje varen bij Sloepverhuur Breda

We gaan de zomer van start met heerlijk warm weer en wat is er nu beter dan genieten op het water? Onlangs hebben wij een boot gehuurd bij  Sloepverhuur Breda en in deze experience blog laten we jou graag zien hoe eenvoudig het is om een boot te huren en te genieten van een ontspannen dag op het water! 

Bij aankomst worden we hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel, ze geven ons een korte introductie over hoe we kunnen varen. Vervolgens worden we begeleidt naar de steiger waar de boot klaar ligt voor vertrek. 

Voordat we het water op gaan krijgen we een uitleg over hoe de boot werkt. Het personeel geeft duidelijke  instructies over het starten van de motor en het bedienen van de boot. Zodra we de basisinstructies hebben gekregen, is het tijd om het water op te gaan. We hebben gekozen voor de borrel ervaring, hierbij ontvang je borrel hapjes en kun je drankjes regelen bij Belcrum Beach. De motor van de sloep start soepel en al snel varen we rustig weg door de singels van Breda. 

Al snel hebben we door hoe de boot werkt. De rust en stilte op het water geeft een gevoel van totale ontspanning. Eenmaal varend over de singels, zie je Breda vanaf het water en dit geeft toch een ander beeld. De mooie natuur die Breda te bieden heeft, muziek aan en genieten van de zon! 

Na een tijdje varen besluiten we een pauze in te lassen om te genieten van de meegeleverde borrelbox. We genieten met zijn alle van de overheerlijke versnaperingen die Sloepverhuur ons mee heeft gegeven. Dit bestaat uit worstjes, kaasjes, olijven, aioli dip en toastjes. Naast de borrelbox hebben we ook twee buckets gevuld met verfrissende drankjes met bier, wijn en frisdrank.

Na twee uur varen en genieten, is het tijd om langzaam terug te varen naar Belcrum Beach, waar Sloepverhuur Breda de boten aan de kade legt. We benaderen de aanlegsteiger en daar staat het personeel klaar om ons te helpen bij het aanmeren. 

Heb jij door deze blog ook interesse in het varen bij Sloepverhuur in Breda? Ga naar de website van Sloepverhuur voor meer informatie. Bekijk hier live de beschikbaarheid en reserveer makkelijk een sloep.