Experienceblog: Volledig ontspannen bij MUS &zo

Volop in de decemberstress, na een lange en koude werkdag, rijden we door het Ginneken op weg naar de studio van Claudia Musters. MUS &zo zit midden in een woonwijk, een kleine studio waar je vriendelijk wordt ontvangen. Je kunt er terecht voor diverse massages, zwangerschapsmassages en babymassages. Claudia is te boeken voor stoelmassages op evenementen, maar je kan ook zelf aan de slag met een massage cursus of workshop. Claudia is naast masseuse ook grafisch vormgever en dat wordt al snel duidelijk. MUS&zo is dus een veelzijdige studio. 


Claudia heeft de studio om weten te toveren tot een magische kamer, waar de rust van uit straalt. De grote mandala aan de muur trekt de aandacht en brengt daardoor al gauw al onze gedachtes tot rust. Alle producten die Claudia gebruikt staan uitgestald en haar zelfgemaakte kaartjes zijn een mooie eyecatcher. Claudia vertelde ons dat ze haar baan als grafisch vormgever nog steeds met heel veel plezier uitvoert, maar dat hele dagen achter een computerscherm zitten eigenlijk voor niemand fijn is. En zo kwam ze op het idee om twee totaal verschillende bedrijfstakken te combineren. Je kunt bij haar dus ontspannen, of terecht voor diverse ontwerpen.


Naast massages en ontwerpen ben je hier ook voor anti-cellulite behandelingen aan het juiste adres. Zeker deze behandelingen zijn zeer in trek, dus wees er op tijd bij. Jouw welzijn is het middelpunt en iedere behandeling wordt door Claudia dan ook afgestemd op jouw wensen en behoeftes. De massages zorgen voor ontspanning, meer energie en het verlichten van klachten.

Wij komen voor een heerlijke Hammam massage, deze komt voort uit de oorsprong van oosterse badhuizen waar mensen samenkomen voor reiniging, lichaamsverzorging en ontspanning. Het lichaam wordt eerst helemaal gescrubd met zout uit de dode zee en hierna wordt volgens de hammamtraditie een zeepzak gebruikt om het lichaam in te zepen en tevens gemasseerd met een schuim van de olijfzeep.


Claudia behandeld de rug, schouders, armen en benen. Alle plekken waar wat meer spanning zit, besteedt ze wat extra aandacht aan. Ter afsluiting wordt het lichaam gemasseerd met warme olie. Dat voelt zo weldadig op de huid, alle spanning vloeit langzaamaan je lichaam uit. Na de hammam massage haalt Claudia alle zeepresten en olie weg met warme doeken en voelt de huid heerlijk schoon en tintelend fris. Nog even bijkomen en dan zit de weldaad er helaas weer op. 


In deze drukke maanden, maar ook in ons drukke leven kunnen we allemaal wel wat ontspanning gebruiken. Verwen jezelf (of een ander natuurlijk) eens met een heerlijke massage. Claudia biedt ze in allerlei vormen aan, variërend van 30 - 90 minuten en in verschillende prijs categorieën. Een scrubbehandeling van 30 minuten bijvoorbeeld voor €25, een ontspanningsbehandeling van 30 minuten voor €30, maar ook een hotstone massage van 75 minuten voor €60. Neem gerust contact op met MUS &zo, Claudia staat graag voor je klaar!'