Spectaculaire opening Maddox aan de Grote Markt in Breda

Vrijdag 9 juni openende Maddox officieel zijn deuren aan de Grote Markt in Breda. Het voormalige pand van Sumo is volledige omgetoverd tot een hip bar-restaurant met drie etages. Uiteraard waren wij ook aanwezig, bekijk hier de video-impressie

De opening begon met een besloten borrel voor vrienden en relaties, die zich voor buiten op het terras verzamelden. Rond 20:00 gaven eigenaren Jeroen Hersbach en Peter Beuving een korte toespraak, waarna met een druk op de knop de zaak op spectaculaire wijze werd geopend met vuurwerk, confetti en champagne. 


Voor veel mensen was het de eerste keer dat ze Maddox van binnen konden bewonderen en de reactie waren ontzettend positief. De zaak is prachtig ingericht en voelt ondanks de enorme oppervlakte knus en gezellig aan. Veel mensen zijn onder de indruk van de enorme trappen en het enorme dakraam met uitzicht op de Grote Kerk van Breda.

Een andere eye-cather zijn de enorme muurschilderingen op de bovenste etage. Uiteraard mocht de Grote Kerk hierbij niet ontbreken! Wil je zelf een kijkje nemen? Maddox is vanaf heden zeven dagen per week geopend voor van 10:00 tot 01:00 en in het weekend tot 02:00 uur.