Een kijkje bij My Health

Sportschool My Health is al jaren te vinden aan het Chasséveld in Breda. Wat voorheen alleen een sportschool was, is nu een community geworden. Maarten en Demi staan altijd klaar om een praatje te maken met iedereen die komt sporten. Ze vinden het belangrijk dat er een verbinding tussen mensen plaatsvindt en laten dus ook merken dat jij er bij My Health niet alleen voor staat!

BROODJES, EIWITSHAKES EN SMOOTHIES

Als je de sportschool binnenkomt krijg je gelijk een warm huiskamergevoel. Demi en Maarten leiden de sportschool en hebben een deel ervan gezellig en knus ingericht. Waar My Health voorheen alleen een sportschool was, hebben zij nu ook een horecagedeelte. Hier kun je sinds december terecht voor ontbijt, diverse broodjes, eiwitshakes, smoothies en heerlijke cappuccino’s. Ook is er healthy food van Healthy Me en wordt ook de pindakaas van De Pindakaaswinkel bij My Health verkocht.

IEDEREEN KAN SPORTEN, ZOWEL JONG ALS OUD

My Health staat erom bekend dat zij een sociale sportschool zijn. Het personeel is erg betrokken bij hun leden. Ook willen zij het mogelijk maken dat iedereen kan sporten, van jong tot oud. Ze zetten zich bijvoorbeeld in voor studenten door hen een goedkoper abonnement aan te bieden. Maar ook voor de ouderen zetten zij zich in. Ouderen kunnen in een groep sporten zodat ze tijdens en na het sporten contact kunnen leggen met elkaar. Zo blijven ze gezond en worden zij niet eenzaam. Ook is het voor jongere mensen mogelijk om in groepen te sporten, zodat je elkaar kunt blijven motiveren!

Ben jij benieuwd naar My Health? Ga eens langs of neem een kijkje op hun profiel!