Start verkoop Eureka! Breda

Let op! A.s. vrijdag 28 januari om 13:00 uur start de officiële verkoop van de eerste fase van nieuwbouwproject Eureka! Breda! Een mijlpaal in de ontwikkeling van het project. Deelplan Central, zoals de eerste fase zal heten, bestaat uit 78 koopappartementen met een breed woningaanbod, van 67-170 m2 woonoppervlak. Voor ieder wat wils. 

Naast koopappartementen worden ook 76 sociale huurappartementen gebouwd. De verhuur vindt plaats via de woningcorporaties Alwel en Laurentius. Deelplan Central krijgt een ondergrondse parkeerkelder en een parkeerdek in het binnengebied. Naast de stijlvolle bakstenen architectuur, de royale buitenruimtes en chique hoofdentrees staan de gebouwen in Eureka! in een parkachtige groene autoluwe omgeving. En dat allemaal op steenworp afstand van het station, de nieuwe ontwikkelingen in Crossmark en het centrum van de stad! 

Gezien de voorbereidingstijd en de onzekerheden rondom de corona maatregelen is besloten de verkoop digitaal te doen, ook al hadden ze liever de geïnteresseerden op locatie uitgenodigd om te informeren over de plannen. Wat wél mogelijk is, is om de prachtige brochures en alle verkoopinformatie af te halen bij de drie verkopende makelaarskantoren KIN, Storimans en partners en Van der Sande. Ook zijn de makelaars altijd bereikbaar voor vragen, want er komt veel informatie op de geïnteresseerden af. Via de projectwebsite www.eureka-breda.nl is alle informatie te in te zien of te downloaden. Ook de inschrijving voor de woningen vindt digitaal plaats. De sluitingsdatum voor de inschrijving is zondag 13 februari om 23.59. 

Eureka! Breda is een ontwikkeling van de Maas-Jacobs/ Nederlandse Bouw Unie Projectontwikkeling BV. Beide partijen hebben jarenlange ervaring met ontwikkelen en bouwen in Breda en omstreken. In totaal bestaat uit 307 wooneenheden. De bouw van de eerste fase gaat naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 van start. 

Wil je meer informatie over Eureka! ontvangen? Ze informeren je graag nader. Impressie? Bekijk hier