Stichting Nu Jij! gaat in 2020 weer veel mensen verwennen!

Stichting Nu Jij! organiseert sinds 2012 verwendagen voor ernstig zieke mensen. Tijdens zo'n verwendag worden 120 mensen (60 gasten en hun partner) een hele dag verwend. Ook in 2020 organiseert Stichting Nu Jij! weer een aantal verwendagen, waaronder ook een verwendag 2.0 voor jong volwassen patiënten en een Kids verwendag voor zieke kinderen.

Een onbezorgde dag waarin alles mag en niets moet!

Gasten op een verwendag kunnen kiezen uit verschillende wellness faciliteiten, een workshop volgen, een rondrit maken in een van de oldtimers of genieten van de prachtige omgeving. Tussentijds wordt er een lunch gekookt door een keukenteam en gezamenlijk gegeten onder het genot van mooie muziek. Kortom: de verwendag is een onbezorgde dag waarin alles mag en niets moet! De Nu Jij! verwendag vinden plaats in juni aan de Overveldsestraat in Prinsenbeek.

In 2017 is Nu Jij! begonnen met Nu Jij! 2.0: een verwendag voor ernstig zieke jong volwassenen. Eind 2020 zal er opnieuw een verwendag 2.0 worden georganiseerd voor de patiënten van 18 tot 40 jaar en hun partners. De verwendag van Nu Jij! 2.0 vindt plaats op De Nispenhoeve in Prinsenbeek.

In September organiseert Nu Jij! Kids voor de tweede keer een themadag voor chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Samen met hun broertjes, zusjes en ouders kunnen zij een dag genieten op de boerderij. Iedere editie is er weer een ander thema. Ook deze dag vindt plaats op De Nispenhoeve in Prinsenbeek.

Aanmelden voor al deze verwendagen kan via de website van Stichting Nu Jij!