Tags: evenementenlocatie in Breda, kinderfeestjes in Breda,

Strand Binnen bestaat vijf jaar!

Strand Binnen; dé uitjes en evenementenlocatie van Breda bestaat vijf jaar! Deze unieke locatie is een begrip geworden in Breda en omstreken! Buiten de naamswijziging naar STRND, zijn er vele ontwikkelingen die Strand Binnen de afgelopen vijf jaar heeft doorgemaakt en nog door gaat maken. Één ding is duidelijk, Strand Binnen is een succes!

Dé uitjes en evenementenlocatie van breda met indoor strand! 


Eigenaren Marijn van Dijke en Sipke Schrijnen blikken met trots terug op de afgelopen vijf jaar. Marijn van Dijke, ook eigenaar van Bootje Varen Breda wilde groepen mensen ook buiten het zomerseizoen kunnen vermaken met groepsuitjes. Toen het plan verscheen om van de voormalige Renault garage een leisure-locatie te maken, ging er voor de eigenaren een grote deur open! Zij realiseerde een indoor buitenlocatie aan de Slingerweg 76. 

Herkenbaar, maar net een stoerder tintje!

Door de vele grote evenementen is Strand Binnen druk bezig met het doorvoeren van de naamswijziging. Net iets meer gericht op de grotere evenementen, dan de welbekende groepsuitjes. Hier kwam STRND voor in de plaats. Nog steeds herkenbaar, maar net een stoerder tintje! Door de naamswijziging vallen alle evenementen en activiteiten onder één naam. In de toekomst bestaat de kans dat dit nog een keer verandert. De naam STRND zal bedoeld blijven voor de grotere publieks en zakelijke evenementen en er zal een ander label ontwikkeld worden voor de groepsuitjes! 


Er valt genoeg te beleven bij STRND! Of je nou een bedrijfsuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon met jouw vriendengroep een uitje wilt organiseren. Bij STRND ben je op het juiste adres! Naast de vele activiteiten voor verschillende groepen is STRND ook een unieke evenementenlocatie. Denk hierbij aan een zakelijk evenement, bruiloft of groot publieksevenement. 

Beleef de zonnige vibe!

In de zomermaanden vindt iedere zondag het succesvolle evenement Zonnig plaats op het achterterras van STRND. Hier komen vele mensen om te genieten van de heerlijkste beats, lekkerste drankjes en de gezelligheid! 


De medewerkers van STRND beschikken ieder over dezelfde passie! Actief zijn in vrijetijdsmanagement en recreatie is wat zij het liefste doen. Het gedreven en toffe personeel doet er alles aan om van jouw soort uitje, bruiloft of evenement onvergetelijke ervaring te maken! 


Geniet onbezorgd van de dag van je leven!

STRND is dé perfecte locatie voor een uitgebreide bruiloft! De bruiloft wordt door de inhouse weddingplanner tot in de puntjes geregeld en verzorgt, zo kan jij onbezorgd de mooiste dag van je leven vieren! 

Kortom, bij STRND valt er genoeg te beleven! Of je nou op zoek bent naar mooie locatie voor een kinderfeestje of voor een groot zakelijk evenement, STRND is dé locatie waar jij terecht kan!