Restaurant 't Jagthuijs viert 20 jarig jubileum in Ulvenhout

Restaurant 't Jagthuijs viert dit jaar haar 20 jarig jubileum. Het restaurant opende op 7 januari 2003 haar deuren aan de Dorpstraat 3 in Ulvenhout. We spraken eigenares Ria Geertsma en blikten samen met haar terug op de afgelopen 2 decennia. 

Ria Geertsma komt oorspronkelijk uit Friesland en waagde 20 jaar geleden de sprong in het diepe. Een nieuwe stad en een nieuw bedrijf starten, een grote uitdaging die ze samen met haar gezin met beiden handen aanpakte. "Het heeft nooit gevoeld als grote overstap, ik heb me hier vanaf dag één zeer welkom gevoeld. Ik ga nog elke dag met veel plezier naar de zaak en ervaar het  contact met onze gasten als een warm bad". 

Restaurant 't Jagthuijs begon als een klassiek Frans restaurant, maar door de jaren heen kwamen er steeds meer internationale invloeden op de kaart. Daarnaast serveren ze al enkele jaren een volledig vegetarisch menu en alle gerechten kunnen in verkleinde vorm gekozen worden. Het menu wordt elke maand vernieuwd en er wordt uitsluitend met hoogwaardige seizoensproducten gewerkt. 

Ook het interieur heeft in de afgelopen 20 jaar niet stilgestaan. In totaal zijn er drie renovaties doorgevoerd. De grootste verandering heeft in 2018/2019 plaatsgevonden. "We hebben eerst het terras aangepakt, vervolgens het  interieur volledig vernieuwd en daarna een aanbouw geplaatst en een compleet nieuwe keuken gebouwd", aldus Ria Geertsma.


Mede hierdoor trekt het restaurant ook steeds meer jongere gasten aan. "Blijven vernieuwen is heel belangrijk, maar we zijn ook zeer dankbaar voor alle vaste gasten die in sommige gevallen al 20 jaar bij ons komen lunchen of dineren. We proberen onze gasten te blijven verrassen, maar willen altijd een constante kwaliteit bieden. Dat doen we uiteraard met ons geweldige team. Sommelier Marcel werkt al 20 jaar bij ons en maitre Niels viert in oktober zijn 20 jarig jubileum bij ons. Ons team, daar ben ik misschien nog wel het meest trots op", aldus Ria Geertsma.