't Looiershuis Interieurs geeft shoppers 15% korting op woonaccessoires en verlichting tijdens Glamour Day

Aankomende zaterdag met Glamour Day kun je je slag slaan met 15% korting op woonaccessoires en verlichting, zodat jij je huis Cosy & Fabulous kunt maken deze herfst! Een gezellig thuis met een interieur dat warm is en dat verrast. Dat is heerlijk thuiskomen van je werk of na een gezellig dagje uit! Aankleding is namelijk de kers op de taart: het geeft je interieur jouw eigen look & feel en maakt het geheel helemaal af. Bij 't Looiershuis hebben ze tal van mooie fonkelnieuwe collecties van merken veelal uit eigen land en omstreken. 

Inspirerende woonwinkel

’t Looiershuis Interieurs is een inspirerende woonwinkel gespecialiseerd in het brengen van unieke meubelen en woonaccessoires voor een stijlvol interieur: landelijk, urban en suburban. In de sfeervolle woonwinkel in Chaam, net in het buitengebied van de Baronie van Breda, vind je een grote en authentieke collectie meubels en woonaccessoires, getoond in mooi gestylde showrooms. De veelzijdigheid van de collectie op een oppervlak van 4500m2 biedt mogelijkheden voor het inrichten van ieder interieur. ’t Looiershuis Interieurs is in alle stijlen thuis.

Warm en toch strak, landelijk en toch modern, chic en toch industrieel? Da’s best een uitdaging, toch? De combinaties maken het bijzonder; dus durf te combineren. Een aantal kleinere accessoires op een grote schaal of een dienblad vormt als vanzelf een harmonieus geheel. Mond geblazen glaswerk en stolpen met vlinders en andere curiosa. Gezellige woonkussens van velvet, linnen of leer, grof gebreide plaids. Een mooie spiegel boven je dressoir.


Met het najaar in aantocht beleef je het nieuwe seizoen in de winkel met mooie herfstkleuren, structuren en aaibare materialen. Een modern interieur in nieuw-landelijke stijl is het nieuwe wonen bij ’t Looiershuis Interieurs. Eigentijdse klassiekers als warme basis, aangevuld met bijzondere items. Accessoires van hout met mooie nerf structuren geven dat unieke levendige karakter. Ethnische woonaccessoires creëeren een warm gevoel. De uitgebreide collectie vloerkleden en tapijten bieden de mogelijkheid volop met structuren te variëren en een eigen personal touch te geven met tal van randafwerkingen en knoop technieken. 

Stoer industrieel met accessoires die passen in de rauwe uitstraling van de industriële woonstijl. Unieke vintage vondsten die een persoonlijke draai aan je interieur geven, met verweerde look en vintage elementen in leer, hout, beton en metaal. Zoals de talloze industriële hanglampen in de collectie die voor deze unieke sfeer zorgen die bij industrieel wonen past.

Van penthouse tot gerenoveerde boerderij, aan urban vibes ontbreekt het hier niet in de urban chic stijl met velvet, staal, messing, leder, rookglas en marmer. Kunst geprint op canvas in strak zwart frame. Nieuw in de collectie is behang met mooie prints. Ook muurbekleding van leder en een bijzondere chandelier geven die cosmopolitische sfeer.

Een kleine greep uit de merken:
Notre Monde, Frezoli Lightning, Leclerq & Bouwman, Serax, Piet Boon, Dutz, Rasteli, De Munk Carpets, By Boo, PTMD, en onze eigen collectie bijzondere accessoires uit natuurlijke materialen. 
www.looiershuis.com

Kom langs en ontdek het verrassende aanbod!