Tags: doen in breda, rock 'n roll, italiaans, bier, bierproeverij, dart toernooi, darten

Dit weekend in Breda: Rock 'n Roll, Italiaans en meer!

Het is weer vrijdag en dat betekent aftellen tot het weekend! Er is weer genoeg te doen in Breda dus we hoeven niet stil te zitten de komende dagen. In dit artikel hebben we 6 evenementen van dit weekend in de spotlight gezet. Check alle evenementen ook in de BredaCityApp.

Let's Rock 'n roll

BASTARD FEST 7 - DEATH ALLEY, NO TURNING BACK AND MORE

Op vrijdag 12 januari om 19:30 uur bij Mezz wordt de Bastard Fest gehouden! Het is de 7e editie van het vetste punkrock/rock 'n roll festival van Zuid-Nederland waar ook psychobilly en hardcore aan bod komen. Ben jij een rock 'n roll fan of wil jij een avond lekker los gaan met jou vrienden? Dan is dit the place to be voor maar €19,50!

BIERPROEVERIJ BROUWERIJ BLIKSEM

Op vrijdag 12 januari wordt er een bierproeverij gehouden in het Grand Theatre Boekhandel. Dit is de 2e editie van Bierproeverijen die daar plaats vind. Voor deze editie zijn de mannen van Brouwerij Bliksem uitgenodigd. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van specialbieren, ze bedenken uitdagende recepten, experimenteren continu en onderzoeken nieuwe smaken. Deze editie gaat de kok ook verschillende hapjes klaar maken voor bij de bier en om de verborgen smaken van de bier naar boven te halen. Voor maar €19,50 (excl. €0.99 servicekosten), inclusief een welkoms biertje en 3 bieren met een bijpassend gerechtje. Je kunt kaarten kopen via de ticketlink of bij het Grand Theatre aan de bar.

Italiaanse avond


Zin om even uit eten te gaan in plaats van te feesten? Gusti Factory organiseert op zaterdag 13 januari om 19:00 uur een Italiaanse avond! Een Italiaans 3-gangen menu voor maar €17,50, bruscetta tomaat/parmaham om mee te beginnen, gevolgd door spaghetti carbonara en de avond wordt lekker afgesloten met peren met warme vruchten-chutney en ijs. Wie neem jij mee?

80'S VERANTWOORD MEZZ

Vergeet even alle hits van Hazes. Bij 80’s Verantwoord bij MEZZ op zaterdag 13 januari, herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en The Jam zijn terug op de dansvloer. DJ’s van de avond zijn de ‘7 Inch Twins’, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje. Alle dansmoves van de jaren ’80 mogen uit de kast, Doe Maar! 

DEJA VU 80'S 90'S & 00'S PARTY 80% SOLD


Bij De Avenue wordt er een jaren 80-90-00 gehouden op zaterdag 13 januari om 20:00 uur. Een leuke gelegenheid om uit je dak te gaan en verkleed te gaan. Dennis Verheugd, Yiva, Geraldo, DJ Colbyco Old zorgen ervoor dat iedereen met zijn voetjes van de vloer gaat. Old school muziek, geweldige sfeer en een avond niet te vergeten. Tickets kan je hier bestellen. Early Bird Tickets zijn al uitverkocht, dus wees er snel bij! Met wie ga jij feesten?

OLD DUTCH DART TOERNOOI (DUBBEL)


Old Dutch organiseert op zondag 14 december om 14:00 uur een Dart Toernooi. Wil jij het weekend nog goed afsluiten? Dan is dit echt een aanrader! Je kan er mooie prijzen mee winnen de hoofdprijs bedraagt maar liefst €300,- cash en €50,- tapkaart Old Dutch! Nodig je team maatje en vrienden/familie uit voor dit event, speel mee en maak kans op mooie prijzen en een leuke dag. Via deze link kan je tickets bestellen.