5x groene vingers

De lente is weer aangebroken! De beste periode om je tuin maar is onder handen te nemen. Maar waar haal je nou die leuke bloemen of die ene tuinset? Wij hebben een lijstje gemaakt met een aantal tuinwinkels in Breda en omstreken! Lees je mee?

zet de bloemetjes maar buiten

intratuin breda

De Intratuin is meer dan een tuincentrum. Je vindt er altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend voor de lente. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in het gezellige Tuincafé. Wat advies voor het voorjaar nodig? De medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. 

BLOEM & PLANT BY DENNIS KUIJLAARS

Loop je wel een door de Halstraat in Breda Centrum? Dan is deze winkel je vast wel eens opgevallen met een etalage vol groen en kleur. 28 jaar geleden opende de zaak, die al snel uitgroeide tot een bloeiend bedrijf. Hier ben je zeker goed voor kleurrijke bloemen en leuke plantjes! 

LOWGARDENS

Wil jij een keertje iets anders in je tuin? Kom dan langs bij de Lowgardens, zij hebben een groot aanbod van zeldzame en bijzondere plantensoorten. Een echte aanrader voor echte plantenliefhebbers. In de sfeervol ingerichte kwekerij staan van de vele soorten er steeds enkele exemplaren uitgestald, inclusief de benodigde uitleg op de kleine, leerzame informatieborden.

rietveld bloemisten

Dit sfeervolle pand in Oosterhout is gelegen tegenover Theater de Bussel. In de filosofie van Rietveld Bloemisten past de verfraaiing van de binnenhuis-omgeving met aanvullende items. Naast schitterende bloemstukken vind je ook items voor het interieur, van prachtige vazen tot design- en klein meubels.

dille & kamille

Dille & Kamille in gevestigd in de gezellige Veemarktstraat. Hét adres voor onmisbare basics en fijne hebbedingen voor je huis, tuin en keuken. Wist jij dat ze ook hele leuke plantjes verkopen? Dille & Kamille organiseert ook vele workshops en activiteiten in de winkel, schrijf je in via breda@dille-kamille.com en blijf op de hoogte!