Tweede editie Thuisgaan een feit: Dj’s spelen live vanuit een leeg NAC stadion

Het Bredase concept Thuisgaan komt toch met een tweede editie. Aanstaande zaterdag zullen minstens 16 dj’s zes uur lang optreden, live vanuit een leeg NAC stadion. De initiatiefnemers brengen zo het uitgaan bij mensen thuis.

een line-up met veel bredase namen


Tweede editie grootser
Proost begon twee weken geleden met het Thuisgaan concept. Na het succes van de eerste editie groeide het enthousiasme voor een tweede editie bij de initiatiefnemers. Toen ook Rabobank zich verbond aan het project ging het snel. In slechts een paar dagen werd het NAC stadion bevestigd als locatie en was ook de gemeente aan boord. Doordat nog veel meer partners zich nu aansluiten, wordt de stream naar een volgend niveau getild. Een professionele lichtshow met video elementen zal met meerdere camera’s worden vastgelegd.

Breda
Hoewel de livestream wereldwijd te bekijken is, zit Breda er overduidelijk in verworven. Het NAC stadion is een bekende Bredase locatie en ook op de line-up zijn veel Bredase namen te vinden. Burgemeester Paul Depla is enthousiast: “Dj-stad Breda toont zich van zijn beste kant.”


Lokale dj’s en internationale namen
Inmiddels staan er al 16 dj’s op de line-up. Van lokaal bekende dj’s tot internationalenamen, allen werken ze belangeloos mee aan het initiatief. Zo zullen onder meer Dannic, Mike Williams en FeestDJRuud te zien zijn. Een DJ speelt een set vanongeveer 30 minuten.

Veiligheidsmaatregelen
Het initiatief is bedoeld om mensen thuis een leuke avond te bezorgen, zonder datze daarvoor samen hoeven te zijn. Ook op locatie zal de crew zich conformeren aande richtlijnen van het RIVM. De dj-booth wordt bij elke wisseling gedesinfecteerdbijvoorbeeld.

Thuisgaan is aanstaande zaterdag tussen 19:00 uur en 01:00 uur te bekijken viawww.thuisgaan.nl.