Uitslag terras top 100!

De Terras Top 100 is dit jaar voor de elfde keer gepubliceerd. ’t Gerecht is met de nummer 1-positie uiteraard de grote winnaar. Maar dat geldt uiteindelijk voor alle 100 zaken die twee rondes ‘overleefd’ hebben waar 400 ondernemingen begin dit jaar aan begonnen. Wij mogen natuurlijk trots zijn op Huis ten Bosch in Chaam en Lunchroom Canella in Breda die in de terras top 100 geëindigd zijn. Bekijk de complete ranglijst van de Terras Top 100 2018 hier.

a winner is a dreamer who never gives up.

Net onder de rook van Breda en tussen Ulvenhout en Chaam vindt je het gezellige en Bourgondisch familierestaurant met als specialiteit: ambachtelijke, biologische pannenkoeken nog ouderwets in de pan gebakken. Aangezien ze jouw en de familie belangrijk vinden, kiezen ze zoveel mogelijk voor duurzame en verantwoorde ingrediënten in hun gerechten. Zo hopen ze bij te dragen aan een gezonde planeet, waar onze kinderen later ook nog van kunnen genieten.

In deze prachtige regio worden mooie en heerlijke producten verbouwd en ook deze kom je tegen op menukaart. Huis ten Bosch in Chaam is zelfs in de top 10 geëindigd en kwam op de zevende plek terecht. Kom jij een lekkere pannenkoek op het terras eten?


summer is in the air!

Lunchroom Canella is The Place To Be als je op zoekt bent naar de ultieme smaakbeleving. In hartje Breda, binnen de poorten van 't Sas waant u zich in een oase van luxe en rust en zullen zij zorgen dat het je aan niks ontbreekt. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een gezellige high tea of wines and bites met vrienden of vriendinnen, een lekker ontbijt voor de vroege vogels of gewoon een kopje koffie of thee met een heerlijk taartje of cakeje?

Maar ook voor een mooi glas wijn of een lekker koud biertje van de tap bent u bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk mag dan de borrelplank niet ontbreken. Geniet lekker op het terras met dit zomersweer, Lunchroom Canella is op de 20e plek geëindigd in de Terras top 100.