Venise summer festival

Op Zondag 31 juli organiseert de Venise Bar weer het jaarlijkse Venise Summer Festival. Dit jaar staat het buitenfeest in het teken van Drag Queens met een Open Podium.Het geheel wordt gepresenteerd door Esther Hofman en de muziek wordt verzorgd door DJ Marco Bergman.

De Venise Bar organiseert dit jaar ook weer het Venise Summer festival en alles staat hierbij in het teken van Drag Queens met een Open Podium.

De oudste Gaybar van Brabant is sinds december 2012 omgetoverd tot een hippe en moderne bar waar jong/oud, homo/hetero zich thuis voelt. Verschillende DJ’s draaien iedere week een grote verscheidenheid aan muziek. Dansbaar, meezingers het komt allemaal voorbij. Kortom: een boel gezelligheid, waar iedereen van geniet! De Venise Bar, die al 45 jaar bestaat, hield in het verleden ook vergelijkbare feesten. 

De Venise Bar organiseert dit jaar ook weer het Venise Summer festival en alles staat hierbij in het teken van Drag Queens met een Open Podium. Dit jaar moet dan ook weer lekker fout worden volgens Edwin van de Merwe, eigenaar van de Venise Bar. Van Merwe hoopt dat er zo'n tweehonderd man op zijn festival komt. Bij dit festival zal er een beroemde zangeres aanwezig zijn, Imca Marina de grootste publiekstrekker van het festival. Daarnaast komen er ook twee dj's genaamd dj Marcella en dj Franka. Bij dit festival zal ook een buitenbar en podium aanwezig zijn. 

Het Venise Summer Festival van dit jaar zal beginnen om 14.00 uur!