Verlichtingswinkel WATTNOU opent binnenkort in Breda

De verlichtingswinkel WATTNOU is inmiddels een begrip in Rotterdam en omstreken, maar wattnou als je daar niet woont? Ze verkopen er zoveel gave lampen, mooie lichtbronnen, die zalige repen van Tony’s Chocolonely én ze hebben goede service. Goed nieuws, want op maandag 28 augustus openen ze feestelijk hun tweede vestiging in de Wilhelminastraat in Breda.

28 augustus bestaat WATTNOU alweer 8 jaar. Het bedrijf is 8 jaar geleden begonnen in Rotterdam (Nieuwe Binnenweg) als adviesbureau wat zich richtte op LED verlichting en duurzaamheid. Er werd een kantoor en showroom gemaakt, maar al snel kwamen ze er bij WATTNOU achter dat dat mensen meer geïnteresseerd waren in de verlichting dan in de duurzame producten. 

DIT WAS HET MOMENT DAT HET ZUSTERBEDRIJF "SNOERBOER" WERD OPGERICHT. 

Snoerboer verkoop zowel online als in de winkels snoeren in elke kleur die je je maar kan bedenken. 

WATTNOU bleef maar groeien, waardoor de vestiging in Rotterdam groter is geworden, het kantoor is verhuisd en het bedrijf nu dus de tweede vestiging in Breda gaat openen. Service staat hier hoog in het vaandel, elke klant wordt op dezelfde toegankelijke en vriendelijke manier te woord gestaan en geholpen. Of je nou komt voor een fitting of de complete verlichting voor je huis.

Nog een extra service bij WATTNOU; ze krijgen hier hun eigen 'Opa Ampère' die speciaal voor jou, jouw oude of defecte lamp repareert in zijn "tuinhuisje".

Eigenaresse Tara is ontzettend enthousiast; 

NA EEN LANGE TIJD VAN VERBOUWEN WORDT HET NU ECHT TIJD OM OPEN TE GAAN, IK HEB ER ZIN IN!

Nog op zoek naar een leuke parttime baan? WATTNOU Breda zoekt nog een enthousiaste verkoopmedewerker; https://www.wattnou.nl/werken-bij-wattnou