Vier Hoog Breda & Zevenbergen: Online Music Bingo Carnavalseditie!

Aangezien we Carnaval dit jaar niet kunnen vieren zoals we gewend zijn komen Vier Hoog Breda & Zevenbergen met een speciale Online Music Bingo Carnavalseditie! 

Samen gezellig een biertje drinken en hossen op de meest foute carnavalskrakers, maar dan net even anders. Op 12 februari om 19:30 uur organiseren Vier Hoog Breda & Zevenbergen een online music bingo. De bingo wordt gestreamd vanuit een unieke locatie, terwijl jij thuis kan meegenieten en meezingen met de lekkerste carnavalsklassiekers. De avond wordt gehost door de Bredase DJ Wesley Luijks en Zevenbergs Schone Beau Hartman en het belooft een feestelijke avond te worden. 

De online music bingo is een avondvullend, online, interactief en hysterische start van de carnaval. De bingo bestaat uit drie verschillende rondes waarbij fantastische prijzen te winnen zijn. Dan moet je natuurlijk wel als eerste een horizontale of verticale rij, een kruis of een volle kaart hebben. Heb je een valse bingo? Dan kan het zomaar zijn dat je hier live in de uitzending voor gestraft wordt. 

Om deel te nemen bestel je nu jouw bingokaarten via de webshop van Vier Hoog Zevenbergen. Angst om zonder vloeibaar goud te zitten? Vier Hoog zorgt ook voor mooi bierpakket met 4 speciaalbiertjes en een heerlijke borrelplank om jouw avond compleet te maken. ALAAAF!