Viet Mi: Vietnamees streetfood in een modern jasje

Voor Vietnamees eten wat er ook nog eens als een plaatje uitziet kun je in de Foodhall terecht bij Viet Mi. Viet Mi is opgericht door de broers Khanh en Tam. Samen zorgen zij zeven dagen per week voor heerlijk Vietnamees eten. 

Back to the roots

Na in verschillende goede restaurants gewerkt te hebben wilde Khanh graag een eigen onderneming in de horeca. Toen hij twee jaar geleden terugging naar zijn roots in Vietnam wist hij het zeker: hij wilde iets gaan doen met de Vietnamese keuken.  


En wat maakt het starten met een onderneming nou nóg leuker? Juist, een onderneming beginnen samen met je familie! Daarom heeft Khanh meteen zijn broer Tam benaderd voor een samenwerking. Ook Tam heeft al meer dan voldoende horeca ervaring, dus dat Viet Mi staat als een huis is een ding wat zeker is. Daarnaast krijgen Khanh en Tam op drukke momenten hulp van Khanh's vriendin Lisa. Ook zij is zeker niet meer te missen!

Vietnamees streetfood in een modern jasje

Mede door zijn horeca ervaring vindt Khanh dat het eten niet alleen lekker moet zijn, maar ook dat het er mooi uit moet zien. Hij vertelt dat eten in deze tijd 'Instagram-waardig' moet zijn. Met hun mindset als jonge ondernemers spelen Khanh en Tam hier goed op in. 

Kom snel een kijkje nemen in de Foodhall om te genieten van al het moois en lekkers dat Viet Mi serveert!