Vlooienmarkt op het parkeerterrein Rat Verlegh Stadion!

Op zondag 24 september gaat er een supergrote vlooienmarkt plaats vinden in het prachtige Breda! Het belooft een geweldig spektakel te gaan worden met meer als 250 kraampjes. Het terrein waar het op plaats gaat vinden is ook erg groot. Houd u ervan om eens rond te komen neuzen? Zij verwelkomen u graag op de vlooienmarkt!



Locatie en Kosten

Deze Vlooienmarkt zou zich plaats vinden op het parkeerterrein van het Stadion van NAC Breda. Het parkeren voor dit evenement is gratis!
De entree voor dit evenement bedraagt €3,- per persoon! Komt u met heel de familie en neemt u uw kinderen mee? Goed nieuws, kinderen onder de 10 jaar hebben gratis toegang!

Openingstijden en Stands

De deuren van deze vlooienmarkt open voor u om 10:00 en deze worden om 17:00 weer gesloten.
Particuliere standhouders hebben thuis hun zolders en schuurtjes leeggeruimd. De standhouders willen niets mee terug naar huis nemen, en zullen daarom alles aanbieden tegen dumpprijzen. Zij zullen hun kraampjes gaan vullen met duizenden stuks aantrekkelijke koopjes. Dus kom hiervan profiteren, en maak er een gezellige zondag van! Dus zoek je nog een Rembrandt of een Picasso ?? Kom snuffelen in die bananendozen !
Had u nou nog graag een standje willen reserveren, om je overtollige huisraad te verkopen? Dan kunt u ons benaderen via dit telefoon nummer; 0161-456291. En zij hopen u graag te verwelkom op de vlooienmarkt!