Voorverkoop nieuwe dance experience in Breda gelanceerd met dj’s in de hoofdrol

Een uniek, muzikaal belevingsspektakel dat je een bijzondere inkijk geeft in de dancecultuur én het leven van top-dj's. Dat is het idee achter ‘ONSTAGE Experience’, dat in september 2022 haar deuren gaat openen in het centrum van Breda. Deze week is de voorverkoop gestart met een spannende video, die een subtiele hint geeft naar de belevenis die men daar gaat ervaren.


ONSTAGE wordt een zintuiglijke doorloop-attractie met belevingsruimtes, boordevol indrukwekkende decors en interactieve licht-, en geluidsinstallaties. Hier kruipen bezoekers voor een uur in de huid van top-dj’s. Dat gebeurt aan de hand van twee karakters; de tourmanager en de persoonsbeveiliger. Zij nemen de gasten mee in het verhaal. Vervolgens gaan de bezoekers zelf aan de slag met het maken van een dancetrack, persfoto's, eigen graphics en special effects, tot dit samenkomt in de uiteindelijke, digitale show.

DJ en producer DANNIC verzorgt de muziek voor de nieuwe bezoekers attractie. DANNIC speelt samen met opkomende dj Tim Hox ook een rol in de video campagne die is zojuist is gepubliceerd. In de video kruipt Tim in de rol van de bezoeker, die voor het eerst het podium van een dance festival betreedt. Vanaf september 2022 is deze bezoekersattractie te vinden aan de Ginnekenstraat 88a, te Breda. Tickets zijn verkrijgbaar via de website vanaf € 24,50,-.

Website: www.onstageexperience.nl