Vrijgezellen gezocht voor speeddaten in een escape room

Normaal draait het bij een escape room om zo snel mogelijk te ontsnappen, maar niet op Valentijnsdag. Bij Escaping Breda kunnen vrijgezellen tijdens een eenmalig evenement speeddaten in de escape rooms. Wie lukt het om binnen de tijd de sleutel naar de liefde te vinden? De inschrijving voor vrijgezellen is nu geopend.

speeddaten in de escape rooms


De afgelopen jaren zijn er in de escape rooms van Escaping al vele dates geweest en zelfs enkele huwelijksaanzoeken. “Met elkaar puzzels oplossen en samen voor de overwinning strijden heeft gewoon iets romantisch”, zo verklaart eigenaar Marc Bergers. Met Valentijnsdag wordt dit jaar iets nieuws uitgeprobeerd: de escape rooms worden ingezet als matchmakers. De zoektocht naar de leukste vrijgezellen voor ‘escape room speeddating’ op donderdag 14 februari bij Escaping Breda aan de Boschstraat 110-116 in Breda is daarom nu gestart.

“Tijdens dit eenmalige evenement wordt het traditionele speeddaten gecombineerd met escape rooms”, legt Bergers uit. “Na de speeddates kruis je op een matchkaart aan wie je verder wilt leren kennen en als er een match blijkt te zijn ga je ook direct met die vrijgezel de escape room in.” Het evenement is een avondvullend programma, waar hapjes en drankjes ook bij zijn inbegrepen.

Op de locatie van Escaping Breda is naast de escape rooms ook een gezellig boardgame café aanwezig. Na de escape room is de bar geopend en kan er ontspannen nageborreld worden. Om het ijs een beetje te breken kan er natuurlijk een leuk bordspel uitgekozen worden. De avond heeft een all-in prijs van €35. 

Aanmelden | Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.