Wekelijkse workshops bij Paaldansstudio & Dance Centre

Ben jij nog niet overtuigd van de workshops van Paaldansstudio & Dance Centre? Met meer dan 35 workshops op verschillende locaties is er genoeg om uit te kiezen. Voor deze week staan er twee super leuke workshops voor je in de planning. 


Wekelijks bied Paaldansstudio & Dance Centre verschillende workshops aan, en niet alleen op dans gebied. Ben je jarig, heb je een vrijgezellenfeestje of wil je gewoon graag met je vrienden en vriendinnen wat leuks gaan doen? Dan is één van de workshops van Paaldansstudio & Dance Centre perfect.

WORKSHOP BURLESQUE
Je gaat terug in de tijd in de VS, waar sexy danseressen met variétéachtige shows in nachtclubs de show stelen. Ervaar de sfeer en wees zelf één van de danseressen in de workshop Burlesque. Tijdens deze workshop leer je een sensuele dans in sexy kleding en mooie hakken. Na deze workshop zul je menig hart sneller laten kloppen. Ga snel een keer samen met je vriendinnen naar Paaldansstudio & Dance Centre en laat je verleiden door de Burlesque workshop!

WORKSHOP COCKTAIL MAKEN
Altijd al willen weten hoe je de lekkerste cocktails kan maken? Dan is dit je kans! Tijdens de workshop leer je verschillende technieken zoals stirren, shaken en blenden. Je leert om je favoriete cocktails te maken met verschillende ingrediënten. Je zult de beste, maar vooral de lekkerste drankcombinaties uitvogelen. Perfect voor een vrijgezellenfeestje!

Na afloop van de workshop krijgen je natuurlijk alle kans om te genieten van je eigen creaties! Voor het volledige aanbod bekijk de website: https://www.paaldansstudio.nl/workshops/. Wil je gelijk boeken? Klik dan hier.