Welkom bij SJANS 2.0 waar gevoel en style hand in hand gaan!


Bij SJANS 2.0 draait het om de juiste balans tussen tijdloze klassieke basics en opvallende fashion. Of je nu een all time favorite nodig hebt of zin hebt in iets gewaagds met prints en luxe stoffen, SJANS2.0 heeft het allemaal.

Zij bieden een verfijnde selectie van topmerken die samen staan voor kwaliteit en stijl. In onze collectie komt de essentie van luxe en verfijning tot uiting, waardoor onze klanten altijd een passend item kunnen vinden. Ontdek bij ons topmerken zoals POM, Jansen, Alix the Label, Freebird en nog veel meer toppers.

In de boutique staan ze altijd open voor iedereen die houdt van eindeloos mixen en matchen. Met een assortiment dat diverse smaken aanspreekt, is er altijd iets dat bij jou past. Loop gerust binnen; het team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte outfit. Of je nu een fashion-expert bent of gewoon wat inspiratie zoekt, zij hebben de looks en tips die je nodig hebt.

Bij SJANS2.0 draait het om kleding zonder gedoe, maar met plezier. Dus kom gezellig langs, ontdek onze collectie en laat zien wie je bent. Bij SJANS2.0 is het altijd tijd voor stijl, zonder poespas!