Workshops bij YAY! Taart

YAY! Taart staat bekend om hun prachtige taarten en cupcakes. Met hun op maat gemaakte lekkernijen maken ze graag mensen blij. Via de website kan je op maat gemaakte taarten bestellen voor feestjes. Naast de mogelijkheid om deze taarten te bestellen, kun je nu ook zelf leren om deze prachtige taarten te maken met de workshops van YAY! Taart. Lees hieronder meer over de verschillende workshops!

Yay! taart

Workshop 1: 21 maart, watercolor en drip workshop
YAY! Een watercolor én drip workshop. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe je een taart vult met een heerlijke passievrucht botercrème, omhult met witte chocolade botercrème. Daarna mag je de taart decoreren met een leuke kleur, en toeven maken op de taart met een spuitzak. Natuurlijk krijg je ook uitgelegd hoe je de bekende, mooie chocolade drip maakt op de taart. Om de zelf gemaakte taart af te maken, kun je deze versieren met snoepjes, bloemen en vrolijke sprinkles. Lijkt dit je leuk? Deze workshop is te volgen op 21 maart van 13.00 tot 16.00! Inschrijven doe je op de website van YAY! Taart.

Workshop 2: 28 februari, ouder-kind workshop
Tijdens de zuidelijke carnavalsvakantie wordt er een ouder-kind workshop georganiseerd. Je kunt samen met je zoon of dochter een workshop volgen bij YAY! Taart om een heleboel nieuwe technieken te leren. Deze workshop duurt 3 uur en je leert stap voor stap hoe je een feestelijke taart kan maken. Je leert hoe je de taart af smeert met witte chocolade botercrème, drip decoraties maak en hoe je vrolijke krullen en toeven op de taart spuit. Om de taart af te maken mag deze versierd worden met allerlei lekkers zoals sprinkles, snoepjes en bloemen. Lijkt het je leuk om samen deze workshop te volgen? Dat kan op vrijdag 28 februari van 10.00 tot 13.00. De workshop vindt plaats op Haagdijk 71 in de YAY! Taart winkel te Breda. Bij het inschrijven hoef je maar één plaats te boeken met z’n tweeën. Inschrijven doe je op de website van YAY! Taart.

Handige informatie
Bij beide workshops krijg je de taart voor 10-12 personen mee naar huis. De workshops zijn inclusief thee en/of koffie met wat lekkers! Ook krijg je recepten mee zodat je thuis nog verder kan bakken. De workshops vinden plaatst in de winkel van YAY! Taart, te vinden op Haagdijk 71 in Breda. Meer informatie en prijzen van de workshops zijn te vinden op de website van YAY! Taart.