Wensboom voor Quiet Breda in lobby Hotel Nassau

‘Alles voor een glimlach!’ Dat is wat het hotel en Quiet gemeen hebben. “We hoefden dan ook niet lang na te denken toen Willem de Keijzer ons vroeg een bijdrage te leveren". Het is niet altijd zichtbaar, maar armoede is overal. Quiet Breda verbindt mensen in armoede (Members), bedrijven (Sponsoren) en particulieren (Supporters) in Breda. Samen armoede verzachten door elkaar te versterken.

Na een aantal succesvolle voorgaande jaren staat ook dit jaar een wensboom in de lobby van Hotel Nassau Breda. De boom hangt vol wenskaarten van kinderen, aangesloten bij Quiet. Bredanaars worden opgeroepen om een kijkje te komen nemen en het kerstcadeau voor één van de kinderen te verzorgen. Niet alleen gasten en medewerkers van het hotel, maar ook de inwoners van Breda worden gevraagd om Quiet ‘helpen te helpen’. Iedereen kan een kaartje uit de boom halen en zo een passend cadeau voor een kindje kopen.

Dani Franken, van de Front Office afdeling reageert “de reacties van onze gasten zijn hartverwarmend. En het is bijzonder om te zien hoe graag mensen een ander blij willen maken”.
Hotel Nassau nodigt dus iedereen uit Breda uit een kijkje te komen nemen in de prachtig versierde lobby. En een wens van een kindje in vervulling te laten gaan.


Over Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott
Hotel Nassau Breda is een uniek lifestyle hotel midden in het bruisende centrum van bourgondisch Breda. Op een historische katholieke bodem, daar waar vroeger sober geleefd werd staat nu ‘belevenis’ centraal. Dit vormt een prachtig contrast met de hoogwaardige services en faciliteiten. Geen mens is ongevoelig voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven. Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. Je komt niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven.