Wijnmakersdiner Portugal bij Wijnbar Pinot

Enkele keren per jaar organiseert Wijnbar Pinot een Wijnmakersdiner. Zo ook op vrijdag 18 oktober. Dit Wijnmakersdiner staat in het teken van Quinta dos Murcas (uit de Douro, Portugal). En het leuke is: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! 

WINE IS BOTTLED POETRY!

De oude gewelvenkelder onder het pand van Wijnbar Pinot werd in 2017 omgetoverd tot een super gave exclusieve wijnkelder en proefruimte. Met plaats voor zo'n 1500 wijnflessen is 'La Pinotheque' de jongens- (of meisjes-) droom van iedere wijnliefhebber!

Tijdens het Wijnmakersdiner op 18 oktober worden er vier gangen uitgeserveerd, afgestemd op de wijnen van Quinta dos Murcas uit de Douro (Portugal). Deze regio is werekdberoemd door de ports die er gemaakt worden, maar zij maken ook heerlijke droge wijnen. Wijnmaker Antonió Nascimento zal alles over de wijnen uitgebreid toelichten!

Begin dit jaar waren wij ook te gast bij een Wijnmakersdiner bij Pinot. We schreven daar een leuke foodblog over!

De all-in prijs voor deze avond bedraagt €75,- per persoon. Aanvang van het diner is 19:00 uur. Wil je daar bij zijn (ja, natuurlijk wil je dat!), reserveer dan meteen! In totaal is er plaats voor slechts 24 personen.