Winkelen, uit eten en slapen in Breda Shoppen Breda - Koopzondagen - Koopavonden - Markt - Shops -

Welkom in Breda

Breda is een echte winkelstad met voor ieder wat wils. Rijk aan de boetiekjes, shops en winkels kan je de hele dag lekker struinen en genieten van mooie spullen, lekker eten en leuke uitjes. Het historische centrum van de stad Breda biedt een mooi decor voor een dagje uit. 

Lees hier meer over de koopavonden en -zondagen in Breda en de Baronie.

Winkelen IN BREDA

Wil je alles weten over de winkels in Breda? Van luxe shops tot kleine boetiekjes, van grote ketens tot speciaalzaken, alles vind je in de Breda City App. Ook voor een overzicht van de winkelgebieden ga je naar onze website of open je de Breda City App. Wil je liever bladeren door een magazine? Pak dan de Stappen & Shoppen magazines bij een van onze deelnemers of bestel de magazines via de Stappen & Shoppen website.
Ga zeker eens kijken bij de boetiekjes van de Wilhelminastraat & Veemarktstraat, de charmante winkels van de Ginnekenweg, het Ginneken en de St. Annastraat of dwaal eens lekker rond door de Catharinastraat, Reigerstraat en Brugstraten. Genieten doe je op 't Sas en in de vernieuwde Barones! Op zoek naar de grotere ketens? Ga dan naar de Karrestraat, Eindstraat en Ginnekenstraat. 

Lees hier meer over winkels en winkelgebieden in Breda


WAT TE DOEN IN BREDA?