Winnaar Stappen & Shoppen Awards 2020 sports & leisure: Schietecat Tweewielers

In de categorie sports & leisure zijn de meeste stemmen behaald door... Schietecat Tweewielers! Gefeliciteerd namens het team van Stappen & Shoppen met deze mooie prijs!

WINNAAR CATEGORIE sports & leisure

Meer dan 60 jaar ervaring en intussen staat de derde generatie vakmensen aan het roer! Hier weten ze wat ze doen en helpen ze jou graag aan een nieuwe fiets, mountainbike of scooter óf aan de reparatie hiervan. Ze denken graag met je mee en hier krijg je altijd eerlijk advies. Dat is wat we willen!

Stappen & Shoppen Awards
De Stappen & Shoppen Awards worden jaarlijks gehouden als stimulans en erkenning voor de ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan de regio. Helaas konden de awards dit jaar geen doorgang vinden in verband met het Coronavirus. Tijdens de Stappen & Shoppen Awards worden normaal gesproken de categorie- en hoofdwinnaars bekendgemaakt in de volgende categorieën:

Categoriewinnaars shoppen: Electronica, Mode, Books, Music & Games, Eten & Drinken, DIY, Beauty & Health, Kids, Accessoires, Lifestyle & Wonen en Sports & Leisure.

Categoriewinnaars stappen: Internationaal, Oosters, Frans, Mediterraans, Latijns-Amerikaans, Koffie lunch lekkers, Grand Café, Uitgaan, Recreatief en Slapen. 

Hoofdwinnaars: 
Beste hotel
Beste restaurant
Beste café
Beste winkel

Doordat de Stappen & Shoppen Awards dit jaar helaas niet door konden gaan, maken we de komende weken via onze website, Facebook- en Instagram-pagina alle winnaars bekend. Stay tuned!