Winnaar Stappen & Shoppen Awards 2020 lifestyle & wonen: Home Heroes

Wij feliciteren Home Heroes met de winst van de Stappen & Shoppen award in de categorie lifestyle & wonen! Met zo'n mooie en ruime zaak én het grote aanbod begrijpen wij goed dat ze de meeste stemmen hebben mogen bemachtigen.

WINNAAR CATEGORIE lifestyle & wonen

Deze winkel is echt de droom van iedere interieurliefhebber! Prachtige meubels, knusse hoekjes en ontzettend mooie accessoires. En dat alles in een mooi industrieel pand. Hier helpen ze je graag met het samenstellen van jouw interieur. Natuurlijk met inachtneming van jou/jullie persoonlijkheid en wensen!

Stappen & Shoppen Awards
De Stappen & Shoppen Awards worden jaarlijks gehouden als stimulans en erkenning voor de ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan de regio. Helaas konden de awards dit jaar geen doorgang vinden in verband met het Coronavirus. Tijdens de Stappen & Shoppen Awards worden normaal gesproken de categorie- en hoofdwinnaars bekendgemaakt in de volgende categorieën:

Categoriewinnaars shoppen: Electronica, Mode, Books, Music & Games, Eten & Drinken, DIY, Beauty & Health, Kids, Accessoires, Lifestyle & Wonen en Sports & Leisure.

Categoriewinnaars stappen: Internationaal, Oosters, Frans, Mediterraans, Latijns-Amerikaans, Koffie lunch lekkers, Grand Café, Uitgaan, Recreatief en Slapen. 

Hoofdwinnaars: 
Beste hotel
Beste restaurant
Beste café
Beste winkel

Doordat de Stappen & Shoppen Awards dit jaar helaas niet door konden gaan, maken we de komende weken via onze website, Facebook- en Instagram-pagina alle winnaars bekend. Stay tuned!