Winnaar Stappen & Shoppen Awards 2020 slapen: De Rooi Pannen Onderwijshotel

Feest bij De Rooi Pannen, want het onderwijshotel heeft de Stappen & Shoppen award gewonnen in de categorie slapen! Wat een prestatie!

WINNAAR CATEGORIE slapen

Heb je altijd al eens willen overnachten in een hotel wat volledig gerund wordt door studenten? Boek dan een overnachting bij het onderwijshotel van De Rooi Pannen! Dit hotel heeft een luxe afwerking, met bedden van Auping en prachtige badkamers. De ideale uitvalsbasis om Breda te ontdekken en te verkennen, want het hotel ligt in het centrum!

De Stappen & Shoppen Awards worden jaarlijks gehouden als stimulans en erkenning voor de ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan de regio. Helaas konden de awards dit jaar geen doorgang vinden in verband met het Coronavirus. Tijdens de Stappen & Shoppen Awards worden normaal gesproken de categorie- en hoofdwinnaars bekendgemaakt in de volgende categorieën:

Categoriewinnaars shoppen: Electronica, Mode, Books, Music & Games, Eten & Drinken, DIY, Beauty & Health, Kids, Accessoires, Lifestyle & Wonen en Sports & Leisure.

Categoriewinnaars stappen: Internationaal, Oosters, Frans, Mediterraans, Latijns-Amerikaans, Koffie lunch lekkers, Grand Café, Uitgaan, Recreatief en Slapen. 

Hoofdwinnaars: 
Beste hotel
Beste restaurant
Beste café
Beste winkel

Doordat de Stappen & Shoppen Awards dit jaar helaas niet door konden gaan, maken we de komende weken via onze website, Facebook- en Instagram-pagina alle winnaars bekend. Stay tuned!