5x Ontbijten in Breda

Een ochtendje vrij? Gebruik deze kans om eens gezellig ergens te gaan ontbijten met een vriend(in). Even lekker de deur uit voor je drukke dag begint! We hebben een selectie van een aantal hotspots waar je heerlijk kunt ontbijten voor je in één lijstje gezet, lees je met ons mee?

sleep is just a time machine to breakfast

Prooef

Prooef is dé nieuwe ontbijt- en lunchzaak in Breda. Prooef bevind zich op STEK, een Bredase broedplaats voor creatieve ondernemers. Neem plaats in deze mooi verbouwde keet en werp een blik op de menukaart; je kunt voor het ontbijt van alles kiezen. Ga jij voor een uitsmijter, croissantje, yoghurt of een ontbijtplank waarmee je van alles een beetje kan proeven?

The tosticlub

Naast een uiteenlopende keuze aan tosti's, hebben ze hier ook een menu speciaal voor het ontbijt. Zo vind je hier pancakes, verschillende acai- en smoothiebowls, fruitsalades en eitjes. En dat voor een fijn prijsje. Gewoonweg een tosti als ontbijt nemen we je natuurlijk ook niet kwalijk!

Coffeelab

Drink jij graag goede koffie bij jouw ontbijt? Dan ben je bij Coffeelab aan het juiste adres. De ontbijtjes variëren hier van yoghurt- acaibowls, tot croissantjes en corn fritters. Kun je niet kiezen? Neem dan het 'lazy breakfast', en proef een beetje van alles. Handig voor de uitslapers onder ons: het ontbijt menu is de hele dag te bestelen!

Anne&Max

Anne&Max ziet zichzelf graag als een huiskamer, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent en je welkom voelt. De producten die ze hier gebruiken zijn veelal biologisch. Maar wat deze plek al helemaal speciaal maakt, is dat je de heerlijke croissantjes, bananbroden en yoghurt- en acaibowls, ook kan bestellen in een ontbijtbox voor thuis! 

A cup of cake

In het boetiek van A Cup of Cake vindt je The Cake Room. Hoe mooi ziet dit eruit? Dat is pas leuk de dag beginnen! Bestel hier een 'royal breakfast' met een croissant met ruby chocolade, XL muffin, yoghurt met fruit, koffie of thee naar keuze en een lekker glaasje jus d'orange. Vergeet zeker geen leuke foto te maken van dit fotogenieke plekje!