ZeNNsation voor de derde keer ''salon van het jaar''!

Dinsdag 27 november gingen we op bezoek bij Noëlle van ZeNNsation. En niet zonder reden… 
ZeNNsation heeft namelijk voor de derde keer op rij de award
'salon van het jaar’ gewonnen. In 2016, 2017 en nu in 2018 heeft Noëlle de beste salon van het jaar. Dit is zeker iets waar zij trots op mag zijn. TREATWELL kwam langs om deze prijs persoonlijk aan haar uit te reiken. Wij waren erbij om dit succes te vieren en mogen bovendien een hoofdmassage ter waarde van €35,- weggeven!

ZeNNsation wint opnieuw prijs 'salon van het jaar'!

Treatwell is het grootste online boekingsplatform van Europa voor beauty, hair en wellness. De nominaties zijn gebaseerd op consequent goede reviews bij Treatwell. Door middel van stemmen wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. Voor de derde keer op rij heeft ZeNNstation deze award binnengesleept. De drie awards hebben een prachtig plekje gekregen in de salon van Noëlle. Wie weet moet deze volgend jaar uitgebreid worden!

  

Bij ZeNNsation kan je even helemaal ontspannen en tot jezelf komen. Met de vriendelijke benadering van Noëlle voel je je echt op je gemak. Een behandeling en benadering die helemaal afgestemd is op jouw wensen, een ruim aanbod met heel veel mogelijkheden. Lees hier welke massages je kan ondergaan bij ZeNNsation. 

Wil je weten hoe je deze hoofdmassage kan winnen? Houd dan onze Facebook en Instagram pagina's goed in de gaten.