Winnaars Stappen & Shoppen Awards 2024

Vanavond, op maandag 22 april, worden weer de jaarlijkse Stappen & Shoppen Awards georganiseerd bij STRND Breda. We nemen je mee tijdens onze award avond! Alle gasten zijn prachtig gekleed, er is een rode loper, iedereen poseert in onze magazine 'fotobox', en er zijn spectaculaire dans- en zangacts én hele enthousiaste winnaars! Alles komt vanavond aan bod! Natuurlijk worden ook de nieuwe Stappen & Shoppen magazines onthuld en dansen we tot in de late uurtjes. What a Night!

Asperges in het Veld strijkt neer in Breda

Genieten van het witte goud op een unieke locatie, waar top-chefs de sterren van de hemel koken. Dat is de beproefde basis van het evenement Asperges in het veld. Van donderdag 6 tot en met maandag 17 juni staat het sfeervolle en intieme paviljoen direct aan de velden van aspergeboerderij Schalk in Prinsenbeek.

Brouwerij de Beyerd viert 20 jarig jubileum

Zondag 9 juni vierde Brouwerij de Beyerd het 20 jarig jubileum. Speciaal hiervoor hebben ze, volgens Duitse traditie, een heerlijk Festbier gebrouwen. Donkerblond, ongefilterd, fris-hoppig, 6% alc. en vooral lekker doordrinkbaar. Het heerlijke jubileumbier kun je nu bestellen in het café.

The Bridge 29 Boutique apartment; het meest luxueuze verblijf in Breda

The Bridge29 Boutique Appartement is een gloednieuw juweeltje in de historische binnenstad van Breda. Dit luxueuze appartement opende 17 april haar deuren aan de Lange Brugstraat 29, omringt door winkels en gezellige horeca. Luxe en comfort komen hier samen in een appartement van twee etages en een dakterras met sauna en jacuzzi.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: Asperges in het Veld 2024

Op donderdag 6 juni mochten wij een bezoek brengen aan het pop-up restaurant Asperges in het Veld. Nadat het voor de zevende editie eerst van 16 mei t/m 2 juni in Cromvoirt was neergestreken, is het nu voor het eerst in Prinsenbeek en duurt het hier tot en met maandag 17 juni. Wij hadden het genoegen om er op de eerste avond in Prinsenbeek bij te zijn waar Restaurant ’t Misverstant de avond verzorgde.


Italiaanse sferen proeven bij Trattoria Perron

Trattoria Perron is het nieuwste Italiaanse restaurant van Breda. Tegenover het station, aan de Willemstraat kun je genieten van authentieke Italiaanse gerechten. De ingrediënten worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Onze Foodies werden uitgenodigd om de échte smaak van Italië in Breda te proeven.

Heerlijk avondje tapas bij Plan B

Tapasbar Plan B !Uniek in zijn soort blijven wij niet binnen de Spaanse grenzen maar gaan we de hele wereld over. Uitgebreid Spaans dineren, met een tafel vol kleine gerechtjes en een avond lang aandacht voor elkaar en het mooie eten. Net om de hoek van de grote pleinen hebben wij ons eigen plekje en toch midden in de binnenstad. Kom en laat je verrassen door de diversiteit aan gerechten! Van vlees tot vegetarisch, en van vis tot veganistisch!’

Leuke lijstjes

20 x Herenmode voor de stijlvolle man in Breda

Er zijn in Breda enorm veel winkels waar je slaagt voor de nieuwste trends op het gebied van herenmode. Hieronder helpen wij je alvast op weg en beschrijven we een aantal van de mooiste zaken in Breda!

Winkelgebieden in het centrum van Breda

Breda is een van de leukste en vooral mooiste winkelsteden van Nederland. Van grote ketens tot kleine boetiekjes en gezellige horeca, Breda heeft het allemaal! Niet voor niets werd de binnenstad van Breda twee keer verkozen tot "beste binnenstad van Nederland". In dit lijstje hebben 8 winkelgebieden voor je op een rijtje gezet. Shop till you drop!

Vier de zomer in Breda: Alle festivals en grote evenementen op een rijtje

Beleef een onvergetelijke festivalzomer in Breda! Voel de magie van warme zwoele avonden, omringd door de energie van bruisende festivals. Geniet van betoverende muziek, heerlijk eten en veel creativiteit. Dans, lach en proef de zomerse sfeer in ons mooie Breda. Bekijk hieronder onze samengestelde lijst met alle festivals die je niet mag missen! En voor nog meer evenementen, vergeet niet onze agenda te checken.